- Hun var kun timer fra å dø

På tross av rapporter om at stjernen nå er utskrevet, hevder sangerinnens venner at dette er langt i fra sannheten.

SVAK: Ifølge venner av Chery Tweedy skal hun i går kveld ha vært så svak, at de var nær ved å miste henne, melder News of the World. Foto: All Over Press
SVAK: Ifølge venner av Chery Tweedy skal hun i går kveld ha vært så svak, at de var nær ved å miste henne, melder News of the World. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske popstjernen Cheryl Tweedy (27) - kjent som Cheryl Cole før hun tidligere i år separerte seg fra fotballstjernen Ashley Cole - har hatt en marerittuke etter at hun forrige lørdag kollapset under en fotoshoot og ble lagt inn på sykehus med malaria.

Tidligere ble det hevdet at den britiske popstjernen har blitt utskrevet, og at hun ikke lenger oppholder seg på universitetssykehuset i London, hvor hun lå innlagt med malaria.

- Cheryl Cole har forlatt sykehuset, og blir nå overført til en privat klinikk. Der skal hun være til hun har kommet seg helt, lød det i en pressemelding fra stjernens pressetalsmann lørdags formiddag.

Men så kommer det rapporter om at Tweedy ikke er så frisk likevel.
 
- Hun er ikke ute av fare enda. Hun var så svak, at det var like før vi mistet henne. Hun var kun timer fra å dø.

- Huden er gul som følge av sykdommen, hun kan ikke snakke ordentlig, og hun svever inn og ut av bevissthet. Det er forferdelig å se på. Hun vet ikke en gang hva som skjer med henne. Det ser ikke ut til at hun blir frisk med det første, sier en venn av Cheryl til News of the World i går kveld.


Cheryls amerikanske venn Derek Hough - som var med henne til Tanzania tidligere i år, hvor hun pådro seg sykdommen - og hennes mor Joan Callaghan, satt ved henne døgnet rundt på Cromwell's Hospital i London. Hough sliter nå med svært dårlig samvittighet.

- Derek føler seg skyldig. Han har ringt gråtende til sin mor. Han arrangerte ferien for at de skulle ha det helt fantastisk, sier Derek Houghs stefar til The Sun.

Og mens Tweedys nye - påståtte - kjæreste føler seg skyldig, så er hennes eksmann Ashley Cole på sin side, svært sjalu, melder den britiske tabloiden The Sun.

Fotballspilleren skal nærmest ha forhørt tv-assistenten Marla Jackson, som arbeider med «Dancing With The Stars» - hvor også Derek arbeider.

- Ashley spurte meg om Derek hadde mange jentevenner, hvordan humor han har, og om han drikker mye alkohol. Han var veldig interessert i Derek. Det var klart for meg at han var sjalu, sier Jackson til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi frykter hun har fått varig skade