<strong>ET ANNET ANSIKT:</strong> Talkshow-stjernen Oprah Winfreys tidligere elsker avslører at Winfrey er mye mer reservert og kalkulerende privat enn på TV. Da Jane Fonda innrømmet et sammenbrudd på «Oprah Winfrey Show» i 2010 så stjernen i det minste medfølende Foto: Stella Pictures
ET ANNET ANSIKT: Talkshow-stjernen Oprah Winfreys tidligere elsker avslører at Winfrey er mye mer reservert og kalkulerende privat enn på TV. Da Jane Fonda innrømmet et sammenbrudd på «Oprah Winfrey Show» i 2010 så stjernen i det minste medfølende Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun var kald som is

TV-dronningens tidligere elsker avslører hvordan han ble herset med...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Talkshow-vertinnen og superstjernen Oprah Winfrey (57) er ikke redd for å være personlig eller å øse av private opplevelser. Men det er i det minste én personlig affære hun har klart å holde hemmelig - frem til nå.

Det er riktignok ikke Winfrey selv som kommer med avsløringen, men hennes tidligere elsker.
Den syv år yngre mannen, Reginald Chevalier, hadde et kort forhold til talkshowdronningen midt på 1980-tallet. I et ferskt intervju med Gawker.com kommer han med intime detaljer om affæren deres.

- Jeg husker hvordan hun elsket å tenne levende lys og ta et bad før vi gikk og la oss. Vi tok mange slike bad sammen. Og det hendte at vi spiste middag med Michael Jordan og kona Juanita, eller med skuespiller Danny Glover, avslører han.

Og skal man tro den haitiske filmskaperen, så visste Winfrey allerede i 1985 akkurat hva hun ville ha. Det var nemlig hun som sørget for forholdets raske begynnelse - og brutale avslutning. De to møttes da Chevalier deltok på talkshowet hennes, og etterpå tok hun ham med på lunsj på restauranten Water Tower.

- Senere fortalte hun meg at hun hadde bedt produsentene om å holde meg backstage etter showet, og at hun hadde truet med å sparke dem om de lot meg unnslippe, sier Chevalier i intervjuet.

Forholdet mellom 32 år gamle Winfrey og 25-årige Chevalier varte i noen få måneder. Likevel utviklet affæren seg raskt og den unge kjekkasen bodde mye hos Winfrey. Hun skal til og med ha tatt ham med til Milwaukee for en familiemiddag og spurt ham om hans syn på ekteskap.

- Jeg tror at Oprah var klar for å gifte seg på den tiden og at jeg var hennes utkårede... Men jeg var ikke interessert i noe så seriøst, forteller han i intervjuet med Kitty Kelly, som har skrevet «Oprah: A Biography».

Og det var kanskje denne forskjellen i ønsker for fremtiden som var bakgrunnen for Winfreys brutale brudd med Chevalier? For det tok ikke lang tid for TV-stjernen å dumpe sin yngre elsker og bli sammen med Stedman Graham (59) - som fortsatt er partneren hennes. Og Chevalier nøler ikke med å avsløre hvordan Winfrey gjorde det slutt:

- Forholdet fikk en brå slutt i april 1986. Da jeg kom hjem til leiligheten hennes etter å ha vært bortreist noen dager, så passet ikke nøkkelen min lenger. Conciergen informerte meg om at låsene hadde blitt skiftet ut!

- Oprah hadde lagt igjen en boks til meg med alle tingene mine. På en gul konvolutt hadde hun skrevet «Sorry, ting fungerer ikke mellom oss. Oprah Winfrey». Det var dét. Ingen telefonsamtale, intet farvel. Hun var kald som is...

Ifølge Reginald Chevalier var Oprah Winfrey som privatperson mye mer reservert og kalkulerende enn det den varme, omsorgsfulle personligheten hun viser på talkshowet skulle tilsi. Med tanke på hvordan hun dumpet sin unge elsker er det kanskje ikke så vanskelig å tro på...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg visste ingenting om dette før i går   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer