- Hun var involvert i Kurt Cobains død

Courtney Loves pappa kommer med sjokkbeskyldninger.

TURBULENT LIV: Rockerparet Kurt Cobain og Courtney Love levde et utagerende liv. I 1994 begitt Kurt selvmord, men nå hevder Courtney far at hun var involvert i dødsfallet.  Foto: (c) Kathy Hutchins/ZUMA Press/Corbis/All Over Press
TURBULENT LIV: Rockerparet Kurt Cobain og Courtney Love levde et utagerende liv. I 1994 begitt Kurt selvmord, men nå hevder Courtney far at hun var involvert i dødsfallet. Foto: (c) Kathy Hutchins/ZUMA Press/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Politiet i Seattle har nylig frigitt bevis knyttet til rockeren Kurt Cobains selvmord i april 1994, der i blant en lapp funnet i avdødes lommebok som omtaler ektefellen Courtney Love i mindre flatterende ordlag.

På lappen står det blant annet at Courtney Love er en hore som bruker Cobains formue på dop.

“Do you Kurt Cobain take Courtney Michelle Love to be your lawful shredded wife..." It goes on to say, "even when she's a b**ch with zits and siphoning all (your) money for doping and whoring.”

Nå forteller Courneys far om mistankene han har hatt til sin egen datter siden svigersønnen døde for 20 år siden.

- Jeg kan ikke bevis at hun det var hun som skøyt han, men jeg er ganske sikker på at hun var involvert på en aller annen måte, forteller pappa Hank Harrison til nettstedet RadarOnline.

Den håndskrevne lappen som nå har blitt frigitt forsterker hans teori rundt dødsfallet.

- Hvis man leser mellom linkene og setter lappen i sammenheng med resten av bevisene, så vil alle med et snev av fornuft skjønne at noe grusomt fant sted, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer