- Hun var involvert i Kurt Cobains død

Courtney Loves pappa kommer med sjokkbeskyldninger.

TURBULENT LIV: Rockerparet Kurt Cobain og Courtney Love levde et utagerende liv. I 1994 begitt Kurt selvmord, men nå hevder Courtney far at hun var involvert i dødsfallet.  Foto: (c) Kathy Hutchins/ZUMA Press/Corbis/All Over Press
TURBULENT LIV: Rockerparet Kurt Cobain og Courtney Love levde et utagerende liv. I 1994 begitt Kurt selvmord, men nå hevder Courtney far at hun var involvert i dødsfallet. Foto: (c) Kathy Hutchins/ZUMA Press/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Politiet i Seattle har nylig frigitt bevis knyttet til rockeren Kurt Cobains selvmord i april 1994, der i blant en lapp funnet i avdødes lommebok som omtaler ektefellen Courtney Love i mindre flatterende ordlag.

På lappen står det blant annet at Courtney Love er en hore som bruker Cobains formue på dop.

“Do you Kurt Cobain take Courtney Michelle Love to be your lawful shredded wife..." It goes on to say, "even when she's a b**ch with zits and siphoning all (your) money for doping and whoring.”

Nå forteller Courneys far om mistankene han har hatt til sin egen datter siden svigersønnen døde for 20 år siden.

- Jeg kan ikke bevis at hun det var hun som skøyt han, men jeg er ganske sikker på at hun var involvert på en aller annen måte, forteller pappa Hank Harrison til nettstedet RadarOnline.

Den håndskrevne lappen som nå har blitt frigitt forsterker hans teori rundt dødsfallet.

- Hvis man leser mellom linkene og setter lappen i sammenheng med resten av bevisene, så vil alle med et snev av fornuft skjønne at noe grusomt fant sted, sier han.

Faren, som er forfatter og historiker planlegger nå å gi ut boken  Love Kills: The Assassination of Kurt Cobain.

Courtney Love har ikke besvart beskyldningene.

MOR OG DATTER: Rusavhengigheten har gjort det vanskelig for Courtney å være en god mor. Under oppveksten til datteren Frances ble hun perioder nektet å ha kontakt med henne. Her fra en filmpremiere i 2000. Foto: REX/Peter Brooker/All Over Press
MOR OG DATTER: Rusavhengigheten har gjort det vanskelig for Courtney å være en god mor. Under oppveksten til datteren Frances ble hun perioder nektet å ha kontakt med henne. Her fra en filmpremiere i 2000. Foto: REX/Peter Brooker/All Over Press Vis mer

Love og Cobain møttes i 1990 og levde et utsvevende liv med alkohol og dop. I februar 1992 giftet de seg, og noen måneder senere kom datteren Frances (21) til verden. Begge prøvde å få livene på rett kjøl, men Love har tidligere innrømmet at hun dopet seg på heroin mens hun var gravid.

Cobain la seg inn på avvenningsklinikk da han ble far, men det skulle ikke holde – to år senere endte han sitt eget liv med et hodeskudd.

Love ble da alene med datteren, men etter at hun tok overdose på piller i 2003 fikk besteforeldrene ansvaret for Frances, og Love ble i en periode nektet å ha direkte kontakt med henne.

Forholdet mellom mor og datter har i lang tid vært svært anstrengt, men i fjor så det ut som at Frances var i ferd med å tilgi moren og gi henne en ny sjanse til å bli en del av livet sitt igjen.

- Jeg har det veldig bra med datteren min nå. Vi sender hverandre mail og meldinger på Twitter, sa Courtney i et intervju med radioverten Howard Stern.

Datteren arvet faren da hun fylte 18 og kjøpte kort tid senere et fasjonabelt hus i Hollywood Hills.

LES OGSÅ: Har ikke sett datteren på tre år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer