INTIME BILDER: Tre bilder politiet fant på Anna Nicole Smiths laptop skal vise henne naken i et badekar sammen med sin psykiater Kristine Eroshevich to måneder før hun døde. Selv nekter Eroshevich å kommentere saken. Foto: All Over Press
INTIME BILDER: Tre bilder politiet fant på Anna Nicole Smiths laptop skal vise henne naken i et badekar sammen med sin psykiater Kristine Eroshevich to måneder før hun døde. Selv nekter Eroshevich å kommentere saken. Foto: All Over PressVis mer

- Hun var intim med dem før hun døde

Anna Nicole Smiths leger har fått politiet på nakken etter bildeskandale.

SEHER.NO: Den tidligere Playboymodellen og skuespilleren Anna Nicole Smiths liv fikk et tragisk utfall da hun brått døde etter en overdose 8. februar 2007.

Den barmfagre blondinen hadde i lang tid vært en stor forbruker av sterke sovepiller og andre medisiner, noe som har ført til at legene hennes siden dødsfallet har blitt gransket av politiet.

Nå skriver avisen Los Angeles Times at politiet har intensivert etterforskningen av psykologen Kristine Eroshevich og turnuskandidaten Sandeep Kapoor. Grunnen er at de har funnet flere bilder av de to i intime situasjoner med Anna Nicole før hun døde.

- Tre bilder på Smiths laptop viser modellen og Eroshevich nakne i et badekar, mens de klemmer hverandre. Bildene er tatt to måneder før Anna Nicole døde, skriver L.A. Times.

En videofilm som politiet har kommet over skal også vise Kapoor som kysser og klemmer Anna Nicole på en nattklubb.

Bildeskandalen har nå ført til økende spekulasjoner om de to legene har latt seg bruke til å skrive ut sterke medisiner til den tidligere Playboy-modellen, i bytte mot sex.

Begge de to legene risikerer også å bli anklaget av det amerikanske Helsetilsynet for å ha oppført seg uprofesjonelt mot en pasient.

Kapoor sier via sin advokat til L.A. Times ad videobildene av ham og Anna Nicole ble tatt i forbindelse med et veldedighetsarrangement, og var den eneste gangen de to sosialiserte med hverandre.

Eroshevich har foreløpig nektet å kommentere nakenbildene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Fikk metadon da hun var gravid