Paris Hilton, Britney Spears og Lindsay Lohan:

- Hun var ikke invitert

Paris Hilton røper 11 år gammel hemmelighet.

PRESSET SEG PÅ: Ifølge Paris Hilton skal Lindsay Lohan ha presset seg på henne og Britney Spears. Foto: All Over Press
PRESSET SEG PÅ: Ifølge Paris Hilton skal Lindsay Lohan ha presset seg på henne og Britney Spears. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert

(Se og Hør): For elleve år siden fikk Paris Hilton (36), Britney Spears (36) og Lindsay Lohan (31) internasjonal oppmerksomhet for bildet av de tre som satt sammen i en bil.

Til tross for at det så ut til at trioen hadde et tett vennskap, avslører Paris nå bakgrunnen for bildet, og den er langt ifra så koselig som det så ut til.

Ifølge Paris Hilton skulle nemlig ikke Lindsay Lohan engang ha vært i samme bil som henne selv og «Crazy»-sangeren, og i et intervju med MTV Australia, har stjernen forklart hva som egentlig skjedde kvelden i 2006.

Saken fortsetter nedenfor.

GOD STEMNING: Til tross for at Lindsay skal ha fulgt etter Britney og Paris, så det ut til at det var god stemning mellom dem i bilen. Foto: All Over Press
GOD STEMNING: Til tross for at Lindsay skal ha fulgt etter Britney og Paris, så det ut til at det var god stemning mellom dem i bilen. Foto: All Over Press Vis mer

- Faktisk, så var det bare Britney og jeg som var ute, og så fulgte Lindsay etter oss til bilen og bare satt seg inn, forklarer hun og fortsetter:

- Hun var ikke invitert.

Lindsay Lohan og Paris Hilton har tidligere vært åpne om sitt noe turbulent forhold i media. Førstnevnte har blant annet hevdet at Paris har slått henne med en drink, men under kvelden hvor det mye omtalte bildet ble tatt, skal Lindsay imidlertid ha sagt noe helt annet.

Ifølge Too Fab, skal 31-åringen ha sagt at Paris var en «god jente», og at de alle var venner, men skal man tro Paris i hennes seneste intervju, var de langt ifra venner da bildet ble tatt.

Lindsay Lohan og Britney Spears har foreløpig ikke kommentert Paris Hiltons utsagn.

SELFIEN: Selv om hotellarving Paris Hilton har hevdet at hun fant opp «selfien», viser historien en litt annen sannhet. Video: Kongressbiblioteket, Twitter/Instagram @TheEllenShow, @LeahJCallen, @ParisHilton Vis mer Vis mer

- Oppfant selfien

Paris og Britney på sin side, har derimot hatt et godt vennskap. I november gikk Hilton ut og påsto at det var henne selv og Britney som fant opp det populære fotofenomenet «selfie» for elleve år siden.

Det ble raskt tydelig at Paris definitivt ikke er oppfinneren bak fenomenet. Noen skal nemlig ha tråkket stien for henne - for så lenge som 167 år siden. Påstanden ble dermed utgangspunkt for en Twitter-diskusjon uten like.

I kommentarfeltene gikk flere hardt i å hevde at det var andre kjendiser som oppfant selfien. Mange av kommentarene var imidlertid ment som humoristiske stikk til arvingen, i stedet for faktiske historieleksjoner.

36-åringen har senere lagt seg flat, men understreket samtidig at man ikke skal ta alt hun sier for god fisk.

- Jeg mente ikke at jeg var oppfinneren av det. Når jeg sier ting, så er det med glimt i øyet. Jeg elsker å spøke med folk og å tulle. Men det var en av de første selfiene jeg tok, ja, har hun tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Bildet av babyene får fansen til å sperre opp øynene

OSCAR-«SNAKKISEN»: Ellen DeGeneres benyttet sjansen til å ta en «selfie» sammen med flere av de aller største Hollywood-stjernene da hun var vert for fjorårets Oscar-utdeling. Video: Reuters Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer