- Hun var ikke i stand til å opptre

Skandalene fortsetter for Whitney Houston.

IMPONERTE IKKE: Whitney Houston holder for tiden på med sin comeback-turné, men mandag ble publikum i Australia svært skuffet. Foto: All Over Press
IMPONERTE IKKE: Whitney Houston holder for tiden på med sin comeback-turné, men mandag ble publikum i Australia svært skuffet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke skrev National Enquirer at sangfuglen Whitney Houston (46) skal ha kollapset fullstendig bak scenen i Sør-Korea. Houston var tidligere i karrieren avhengig av narkotiske stoffer, og nå frykter flere at skal ha hatt et tilbakefall med alkohol og narkotika.

Artisten er i full gang med comeback-turnéen sin, og denne uken var hun i Australia for å opptre. Men ifølge øyenvitner var det slett ikke en opplagt stjerne som kom på scenen for å underholde de mange oppmøtte.

Da "When You Believe"-sangeren kom på scenen i Brisbane Entertainment Centre på mandag, skal hun ha gjort lite for å stanse spekulasjonene om at hun misbruker alkohol og narkotika igjen.

Ifølge Contactmusic skal Houston kun ha sunget to sanger før hun ble nødt til å ta seg en pause. Deretter fortsatte hun konserten, og sang ytterligere seks sanger, før hun forlot scenen og ba broren sin, Gary, om å overta mikrofonen og synge.

- Hun var ikke i stand til å opptre. Det virket som om hun var på en annen planet, og konserten var til å le av. Når koristenes opptreden er det man merker seg, vet man at det er noe galt, sier en publikummer til nettstedet.

Houston skal imidlertid ha kommet tilbake på scenen igjen, hvor hun skuffet publikum med en akustisk versjon av "I Will Always Love You", hvor hun måtte ta flere pauser underveis for å drikke vann.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri såret Whitney