<strong>TOK GREP:</strong> Stjerneparet Tom Brady og Gisele Bündchen har vært sammen i en årrekke, men det har slett ikke bare vært en dans på roser. Foto: NTB Scanpix
TOK GREP: Stjerneparet Tom Brady og Gisele Bündchen har vært sammen i en årrekke, men det har slett ikke bare vært en dans på roser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tom Brady og Gisele Bündchen:

- Hun var ikke fornøyd med ekteskapet

Tom Brady og Gisele Bündchen har hatt flere utfordringer gjennom forholdet.

Publisert

Stjerneparet, bestående av en av NFLs aller beste quarterbacker Tom Brady (42) og supermodell Gisele Bündchen (39), har i mer enn ett tiår blitt sett på som et av verdens hotteste par.

Duoen giftet seg i 2009, og sammen har de barna Vivian (7) og Benjamin (10).

I et nytt intervju med radiovert Howard Stern (66) forteller Super Bowl-stjernen at kona på et tidspunkt ikke var fornøyd med hvordan ekteskapet deres var.

- Hun følte at jeg ikke gjorde min del for familien, deler 42-åringen ifølge Independent.

Skrev brev

For mens Brady spilte fotball, tok Bündchen seg av alt i hjemmet. Den brasilianske skjønnheten passet både hus og barn, og etterlyste innsats fra ektemannen.

Kona påpekte at også hun hadde mål og drømmer i livet, og at det er et felles prosjekt å få en familie til å gå rundt.

- Situasjonen var ikke bra. Hun var ikke fornøyd i ekteskapet vårt, innrømmer atleten.

For å nå gjennom til Brady skrev Bündchen et brev til ham der hun uttrykte følelsene sine. Brevet har fotballspilleren beholdt, og fra tid til annen tar han det opp for å lese.

<strong>STÅR SAMMEN:</strong> Tom Brady og kona har hatt sine utfordringer, men ser ut til å ha kommet seg styrket ut av det. Foto: NTB Scanpix
STÅR SAMMEN: Tom Brady og kona har hatt sine utfordringer, men ser ut til å ha kommet seg styrket ut av det. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gråt

Situasjonen i hjemmet fikk den profesjonelle amerikanske fotballspilleren til å ta grep og gjøre en stor endring i livet.

Tidligere i år ble det kjent at han forlater klubben New England Patriots som han har spilt i i 20 år. Det betyr imidlertid ikke at han har planer om å gi seg som proff, men at det er på tide å gjøre noe nytt, har han uttalt.

Å gi slipp på noe som har vært en så viktig del av livet hans i så mange år, var derimot tøft. Til Howard Stern innrømmer Brady at han felte en tåre da tida var inne for å fortelle at han skulle slutte.

- Jeg gråt. Jeg er en veldig følsom person, sier han om samtalen han hadde med Patriots eier, Robert Kraft, og treneren Bill Belichick.

Dette er ikke første gang at stjerneparet har avslørt at de har hatt utfordringer i ekteskapet.

Allerede i 2007, kort tid etter at duoen ble sammen, gikk de på en brutal knekk.

- To måneder inn i forholdet fortalte Tom meg at ekskjæresten hans var gravid. Neste dag var nyheten overalt, og jeg følte at min verden hadde blitt snudd på hodet, skrev Bündchen for noen år siden i selvbiografien «Lessons: My Path to a Meaningful Life», ifølge New York Post.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Ble stemor

Tom Brady og ekskjæresten, skuespiller Bridget Moynahan (48), gikk hver til sitt kort tid før førstnevnte møtte Bündchen. Selv om Brady og Moynahan hadde avsluttet forholdet, ble det bestemt å beholde barnet, hvorpå 48-åringen fødte sønnen John Edward i august 2007.

Nyheten vakte - kanskje ikke overraskende - stor oppsikt internasjonalt.

- Det var ikke den ideelle situasjonen for noen av oss. Det finnes ingen bruksanvisning som kan forberede deg på noe slikt, sa supermodellen til People, og fortsatte:

- Men jeg er enormt takknemlig overfor Bridget. Jeg vet at det var vanskelig, og selv kan jeg ikke se for meg et liv uten Jack. Jeg kaller ham mitt bonusbarn.

<strong>EKSPAR:</strong> Bridget Moynahan og Tom Brady fikk en sønn sammen, etter at forholdet deres hadde tatt slutt. Her sammen i 2005. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Bridget Moynahan og Tom Brady fikk en sønn sammen, etter at forholdet deres hadde tatt slutt. Her sammen i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Moynahan, som selv har funnet lykken på ny og giftet seg med forretningsmannen Andrew Frankel (45) i 2015, har også gitt uttrykk for takknemlighet.

- Min sønn har to kjærlige foreldre og en utvidet familie, enten det gjelder søskenbarn, stemødre eller andre. Min sønn er omgitt av kjærlighet, sa skuespilleren til More magazine in 2011.

LES OGSÅ: - De kan komme seg gjennom hva som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer