PÅ USTØ BEN: Kirsten Dunst drikker igjen. Foto: Stella
PÅ USTØ BEN: Kirsten Dunst drikker igjen. Foto: StellaVis mer

- Hun var helt ute av kontroll

Fem uker etter at Kirsten Dunst kom ut fra avvenning er hun på fylla igjen.

LOS ANGELES (Seher.no): Etter en ukes vill festing på Sundance Filmfestival ble Kirsten Dunst (26) sendt på rehab i februar. Tre måneder senere har hun falt av vannvogna igjen, skriver Star magazine.

I følge et øyenvitnet så det ut som om "Spider Man"-skuespilleren trengte øyeblikkelig hjelp.

- Det var ikke til å tro. Hun var helt ute av kontroll - skikkelig drita. Det var tydelig at uansett hva hun lærte på avvenningen så var det ikke bra nok, sier kilden til bladet.

Kirstens fyllekule skjedde på Bowery Electric bar i New York hvor hun tok en pause fra innspillingen til "All Good Things" for å feire bursdagen sin.

- Hun ble verre og verre utover kvelden. Først satt hun rolig og drakk, men noen timer senere danset hun og hoppet rundt som et villdyr.

26-åringen skal ha shottet whiskey og drukket et ukjent antall rum og cola før hun begynte å flørte vilt med en tilfeldig gutt i baren.

- Hun klarte ikke holde fingrene borte fra ham, og de danset tett mens de lo og smilte, forteller øyevitnet.

Så fort den første gutten forsvant begynte øynene hennes å vandre etter nye menn.

- Hun lot seg smigre av enhver gutt som ga henne oppmerksomhet, og hun gikk også bort til flere gutter som flørtet hemningsløst med.

En nær venn av stjernen sier til bladet at Kirstins problem egentlig bunner i hennes ødelagte kjærlighetsliv.

Kirsten skal fremdeles synes bruddet fra ekskjæresten Jake Gyllenhaal (27) er svært sårt, og at hun nå jobber tett med den kortvarige flammen Ryan Gosling (27) gjør ikke ting lettere.

LES OGSÅ: Naboene raser mot Dunst

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.