Lady Gagas brutte forlovelse:

- Hun var helt knust i starten

Popstjernen skal ikke ha ønsket å risikere karrieren på grunn av en mann.

SINGEL IGJEN: I februar brøt Lady Gaga forlovelsen med den 17 år eldre agenten Christian Carino. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: I februar brøt Lady Gaga forlovelsen med den 17 år eldre agenten Christian Carino. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For to måneder siden kom nyheten om at Lady Gaga (33) og Christian Carino (50) hadde gjort det slutt etter to år som kjærester.

Bruddet ble kjent bare tre måneder etter at superstjernen hadde avslørt at hun hadde forlovet seg med agenten sin i all hemmelighet.

- Det funket bare ikke. Forhold tar slutt, fortalte en kilde til People - like etter at en av Gagas representanter hadde bekreftet at hun var singel overfor samme nettsted.

Sangfuglen har foreløpig ikke selv uttalt seg om det avlyste bryllupet, men nå melder Us Weekly at det skal ha vært en følelsesmessig veldig vanskelig tid for henne.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hun var helt knust i starten, forteller en venn av stjernen til nettstedet, og avslører videre hva som var med på å føre til bruddet:

- Personligheten hans ødela hennes kreative prosess. Hun kunne ikke risikere karrieren på den måten. Over en mann. Det er ikke noe hun ville stå for, hevder kilden.

- Han var sjalu

Duoen hadde kjent hverandre i lang tid før de ble sammen, Carino jobbet nemlig som Gagas agent. Han er en anerkjent mann i underholdningsbransjen og er ansatt i det respekterte agentbyrået CAA i Los Angeles. Han representerer Hollywood-stjerner som Jennifer Lopez, Neil Patrick Harris, Jared Leto, Johnny Depp og Margot Robbie.

- Chris behandlet ikke Gaga spesielt bra mot slutten av forholdet, hevdet nylig en annen kilde til Us Weekly.

Og det skal ha vært «A Star Is Born»-stjernen som valgte å bryte forlovelsen.

- Det var hun som gjorde det slutt. Han var sjalu. Han ville vite hvor hun var til en hver tid og tekstet henne mye. Vennene hennes likte ham ikke heller, hevdet kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer Vis mer

Etter at sangfuglen ble singel, skal hun ha funnet trøst hos kompisen og «The Avengers»-stjernen Jeremy Renner (48).

- De henger mye sammen. Gaga har tilbrakt mye tid med ham og datteren hans Ava, sa en venn nær duoen til Us Weekly i mars.

Fra 2014 til 2015 var Renner, som tidligere har slått tilbake på rykter om at han er homofil, gift med den kanadiske modellen Sonni Pacheco. Det er hun som er mor til hans seks år gamle datter.

Saken fortsetter nedenfor.

Fridde på Valentines Day

Lady Gaga har aldri tidligere vært gift, men hun har nå to brutte forlovelser bak seg.

I 2011 møtte hun skuespilleren Taylor Kinney (37) på settet under innspillingen av musikkvideoen hennes «You and I».

På Valentines Day i 2015 gikk «Zero Dark Thirty»-kjekkasen ned på kne og fridde til sangfuglen med en diger hjerteformet diamantring.

33-åringen åpnet seg flere ganger om sin kjærlighet til Kinney.

- Det som gjør meg så lykkelig med Taylor er at han elsker meg helt fra innsiden og ut. Og han er totalt blind for klesstilen min - som er min kreative prosess. Han kjenner meg som den italienske/amerikanske jenta min mor og far ga liv til.

- Han er veldig støttende i alt jeg gjør, og han er den første mannen jeg har vært sammen med som gråter når jeg står på scenen. Det betyr mer for meg enn noe annet, skrøt hun i januar 2016.

Sommeren samme året kom derimot nyheten om at de to hadde gått hver til sitt etter fem år sammen.

Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner avslører forventninger om forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer