- Hun var helt alene

Moren til den avdøde «Patrioten»-stjernen (21) forteller hvordan hun prøvde å redde datterens liv.

LED AV EPILEPSI: Ifølge moren til Skye McCole Bartusiak led 21-åringen av epilepsi store deler av livet sitt, og hadde flere epileptiske anfall i dagene før hun døde. Her er Skye på en filmpremiere i Hollywood i juli 2005.  Foto: Stella Pictures
LED AV EPILEPSI: Ifølge moren til Skye McCole Bartusiak led 21-åringen av epilepsi store deler av livet sitt, og hadde flere epileptiske anfall i dagene før hun døde. Her er Skye på en filmpremiere i Hollywood i juli 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble det kjent at den unge, amerikanske skuespilleren Skye McCole Bartusiak døde lørdag, kun 21 år gammel.

Den offisielle dødsårsaken er foreløpig ukjent, men nå snakker moren hennes, Helen McCole Bartusiak, ut om datterens dødsfall.

I dagene før hun døde led «Patrioten»- og «Don't Say a Word»-skuespilleren av epileptiske anfall, forteller moren til CNN.

Da hun døde var 21-åringen alene i garasjeleiligheten ved foreldrenes hus i Houston, Texas. Det var kjæresten som fant henne lørdag morgen, sittende oppreist i sengen, skriver TMZ.

- Vi tror hun fikk et anfall og ble kvalt mens ingen var der, sier moren til CNN.

Helen McCole Bartusiak forteller at hun begynte gjenopplivning på datteren før ambulansepersonellet ankom, men det desperate forsøket på å få liv i datteren lyktes ikke.

- De jobbet på henne i 45 minutter og klarte ikke å starte hjertet hennes. Jeg har utført hjerte-lunge-redning på den jenta mer enn én gang, men det gikk bare ikke denne gangen, uttaler hun.

Skye McCole Bartusiak led ifølge moren av epileptiske anfall fra hun var liten av. Anfallene forsvant i noen år før de begynte igjen for en ukes tid siden.

LES OGSÅ: Ble viet av filmstjernekompisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer