- Hun var gal etter sex

Hollywood-stjernen henges ut som swinger og løgner i ny bok...

GAL I SENGA?: Goldie Hawns eksmann Bill Hudon beskylder skuespilleren for å ha vært gal etter sex... Foto: Stella Pictures
GAL I SENGA?: Goldie Hawns eksmann Bill Hudon beskylder skuespilleren for å ha vært gal etter sex... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Goldie Hawn (65), kjent fra filmer som «Førstekoneklubben» og «Døden kler henne», utsettes for beskyldninger av temmelig pikant karakter.

Det er Hawns eksmann, musikeren Bill Hudson (61), som står bak avsløringene som kommer frem i biografien «So You Are A Star».

Hudson skriver at han og Hawn en gang hadde sex i tolv timer, før hun fortalte at hun hadde et forhold til en annen mann. Det skriver Aftonbladet.

- Du er sjelevennen min, men jeg er for et åpent ekteskap, skal Hawn ha sagt gråtende, ifølge Hudson.

Eksmannen kommer også med andre intime detaljer i boken sin.

- Vi hadde sex på flytoaletter, tak, selv under tepper på første klasse... På alle steder vi kunne finne, skriver Hudson ifølge Expressen.

Hawn og Hudson skilte lag i 1980. Sammen har de barna Kate (31) og Oliver (34), som begge er skuespillere. Hudson har i dag ingen kontakt med de to barna, som i hovedsak ble oppdratt av Hawn og hennes skuespillerkjæreste Kurt Russell (59).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slo opp på telefon