TALE-TABBE: - Hun gjorde alt feil. Det var en kjedelig og patriotisk tale, sier en ikke-navngitt kilde om Allison Mossharts forlovertale i bryllupet til Kate Moss og Jamie Hince. Foto: Stella Pictures
TALE-TABBE: - Hun gjorde alt feil. Det var en kjedelig og patriotisk tale, sier en ikke-navngitt kilde om Allison Mossharts forlovertale i bryllupet til Kate Moss og Jamie Hince. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun var fortvilet over forlovertalen

Kate Moss' bryllup forløp ikke uten skandaler.

Publisert
SEHER.NO:  Hele verdens øyne var i helgen rettet mot fyrst Albert av Monaco, som denne helgen giftet seg med sin kjære, Charlene Wittstock. Dette var derimot ikke det eneste stjerneparet som giftet seg denne helgen.

Det samme gjorde nemlig supermodellen Kate Moss (37), som fredag sa ja til rockekjæresten Jamie Hince. De to giftet seg i et drømmebryllup som ble arrangert utenfor St. Peterskirken i Southrop i England.

Men festen forløp ikke helt uten skandaler. Og Kate Moss selv, klarte ikke legge skjul på sin fortvilelse, ifølge den engelske tabloiden The Sun.

Hennes nye ektemann hadde nemlig valgt venninne og bandkompis i «The Kills» Alison Mosshart (32) som forlover. Men forlovertalen skal ha utviklet seg til en svært pinlig seanse.

Mossharts tale drøyde nemlig ut og ble alt for lang. Men det var ikke det verste, ifølge den engelske avisen. Problemene tårnet seg opp da den 32 år gamle sangeren begynte å fortelle pinlige historier om Jamie. I tillegg ga hun en lang rekke råd til Kate Moss om hvordan hun skulle «ta vare på» sin mann.

- Hun gjorde alt feil. Det var en kjedelig og patriotisk tale. Mot slutten holdt Kate hodet i hendene, mens folk ga Kates bror beskjed om å ta kutte strømmen til mikrofonanlegget, sier en kilde til avisen.

Den pinlige forlovertalen til tross: Det var litt av et bryllup Kate Moss og Jamie Hince hadde stelt i stand denne helgen. I tre dager til ende feiret det lykkelige paret anledningen sammen med sine inviterte gjester.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - De så svært lykkelige ut 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer