- Hun var forbannet, rusa og klar for å slåss

Norsk kjendis festet med Lindsay Lohan rett før hun ble dømt til fengsel.

DØMT TIL FENGSEL: En rasende Lindsay Lohan skal ha laget et stort spetakkel på Los Angeles-nattklubben Voyeur natt til fredag, etter at hun ble slått av en servitrise. Seint tirsdag kveld måtte hun møte foran dommeren i Beverly Hills, der en gråtkva Foto: All Over Press
DØMT TIL FENGSEL: En rasende Lindsay Lohan skal ha laget et stort spetakkel på Los Angeles-nattklubben Voyeur natt til fredag, etter at hun ble slått av en servitrise. Seint tirsdag kveld måtte hun møte foran dommeren i Beverly Hills, der en gråtkva Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Lindsay Lohans (24) bursdagsfest natt til fredag endte i skandale, da servitrisen Jasmine Waltz skal ha slått til henne, ifølge flere kilder fordi hun mente Lindsay la an på playboyen Doug Reinhardt, som hun skal ha hatt  en romantisk fortid med.

I etterkant av bursdagsfeiringen måtte Lohan seint tirsdag, norsk tid, møte i retten fordi hun har brutt vilkårene for sin prøvetid. Lindsay Lohan har den siste tiden vært dømt til å gå med fotlenke som måler alkoholnivået i blodet, og å holde seg rusfri etter en fyllekjøringsepisode i 2007.

Dommeren har tidligere truet med at dersom ikke den skandaleombruste skuespilleren oppfyller alle vilkårene i dommen, vil hun havne i fengsel. I retten endte det i tårer for den 24 år gamle skuespilleren.

- Hvis det hadde vært skuespill hadde hun minst fortjent en nominasjon, men isteden fikk hun en av sine verste slag i trynet i livet, slik oppsummerer People Lindsay Lohans dag i retten i Beverly Hills.

- Jeg gjorde alt jeg ble fortalt jeg skulle gjøre, jeg trodde jeg føyde meg. Jeg tar ikke dette som en spøk, dette er mitt liv og min karriere. Jeg vil ikke at du skal tro at jeg ikke respekterer deg og dine betingelser, sa en gråtkvalt Lindsay Lohan til dommeren.

Skuespilleren argumenterte for at hun ikke bevisst hadde vært borte fra sine ukentlige alkohol-undervinsingsklasser, som hun var pålagt å ha i en tidligere dom.
Blant tilhørerne var Lohans far, Michael og Lindsays 16 år gamle søster Ali, som begge gråt høylytt fra publikumsradene.

Men dommeren Marsha Revel lot seg ikke påvirke av tårene fra den 24 år gamle skuespilleren og dømte henne til 90 dager I fengsel i tillegg til tre nye måneder i rehab.

- Jeg kunne ikke ha vært mer klar i min tale. Det er ingen unnskyldninger som er gode nok, sa Revel.

20. juli skal Lohan inn til soning, antakeligvis i kvinnefengselet Century Regional Detention Facility i Lynwood i California. Etter at hun er ferdig med rehab, vil hun få forbud mot å drikke alkohol til august 2011.

Ville slåss 
En av de som var tilstede på skandalefesten var den norske modellen og Robinson-deltakeren Sandra Lura (23). Hun ble sjokkert vitne til at Lindsay Lohan tente på alle pluggene etter det overraskende angrepet på nattklubben «Voyeur» i Los Angeles.

Lura, som er på ferie i USA, hadde kommet seg inn på den celebre gjestelista fordi hun er venninne av mannen som arrangerte bursdagsfeste. Hun hevder hun kom ut fra toalettet rett etter at «Georgia Rule»-stjernen hadde blitt angrepet.

- Hun var forbannet, rusa og klar for å slåss. Hun sa bare «fuck, shit, fuck shit» og «prøv å stopp meg», sier Lura til Seher.no.

- Virket fjern
Sandra Lura - som også snakket med Lindsay på det offiselle nachspielet på nattklubben Rockstar House - hevder imidlertid det ikke virker som om 24-åringen tar trusselen om å havne bak lås og slå alvorlig.

- Hun virket ikke som om hun var på kokain som alle sier hun tar, men helt neddopet, og mer fjern, desorientert, og utav det. Hun hadde gammel sminke og hadde sikkert grått, fordi hun hadde mascara langt under øynene å poser under øynene. Nesen var helt rød, sier hun til Seher.no.

Begynte å slåss på nachspielet
Flere personer i Lindsays følge skal ha prøvd å roe ned skuespilleren uten hell. Og da Lindsay møtte sin kvinnelige angriper også på nachspielet, barket de to jentene ifølge Sandra sammen igjen.

- De begynte å slåss igjen, noe som fikk Doug til å klikke. Han samlet en gjeng og forlot nachspielet fordi han ikke ville ha noe med det å gjøre. Jeg ble med den gruppen, så etter det så jeg ikke hva som skjedde, men vi hørte masse skrik og krangel.

- Dopet fløt overalt
Blant gjestene på både bursdagsselskapet og nachspiel var det ifølge Sandra også stjerner som «Transformers»-skuespilleren Megan Fox, hip-hop artisten Timbaland, i tillegg til en rekke andre kjente navn fra film- og TV-bransjen.

Og Lura hevder Lindsay ikke var alene om å virke ruset på nachspielet

-  Dopet fløt overalt. Jeg synes flere stjerner som var der virket fjerne. Selv tok jeg ingenting, og det var ikke så populært fant jeg ut, sier hun til Seher.no.

Lindsay Lohan hevdet i helgen selv på sin Twitter-side at hun var blitt slått på sin bursdagsfeiring, men har ikke kommentert skandalefesten ytterligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble slått ned av servitrise