- Hun var et mareritt å jobbe med

Skandaleforfulgte Lindsay Lohan vil gjøre comeback i TV-serie.

STJERNEGJESTER: Skuespillerne i «Glee» er i ferd med å spille inn sesong fire av den populære serien, og har flere superstjerner med seg på laget.  Foto: FOX
STJERNEGJESTER: Skuespillerne i «Glee» er i ferd med å spille inn sesong fire av den populære serien, og har flere superstjerner med seg på laget. Foto: FOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan har den siste tiden vekket oppsikt i media på grunn av sin skandaløse oppførsel og mange rettssaker.

Nå prøver hun å gjøre comeback i underholdningsindustrien med en gjesterolle i den populære tv-serien «Glee».

Men Lohans retur er ingen dans på roser, og skuespillerne fikk et dårlig inntrykk av Lindsay da hun kom for sent.

- Lindsay var et mareritt å jobbe med. Hun var tre timer forsinket og da hun kom til innspillingen var det tydelig at hun ikke ønsket å være der. Hun ville ikke jobbe, hun kunne ikke replikkene og hun forsvant hele tiden, sier en kilde nær produksjonen til nettstedet The Clicker.

Lohan spilte inn scener også i forrige uke og skal da ha vært adskillige enklere å jobbe med. Nå har hun derimot irritert medspillerne og TV-crewet så mye at de bare kaller henne «That Girl». 

- Hun irriterer dem fordi hun ikke respekterer andres tidsskjemaer.


Talspersoner for Lindsay sier hun jobber hardt og at hun ikke kom for sent.

«Mean Girls»-stjernen spiller seg selv i TV-serien.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trodde 66-åring var Lindsay Lohan 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer