- Hun var et eneste stort smil

Miley Cyrus la ikke skjul på at hun er svært fornøyd med livet, dagen etter det hete stevnemøtet med sønnen til Arnold Schwarzenegger.

SMILTE BREDT: Miley Cyrus var tydelig fornøyd da hun møtte morgenen etter sin hete date med Patrick Schwarzenegger (t.v.). Foto: All Over Press
SMILTE BREDT: Miley Cyrus var tydelig fornøyd da hun møtte morgenen etter sin hete date med Patrick Schwarzenegger (t.v.). Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus og Arnold Schwarzeneggers sønn Patrick fikk mange til å sperre opp øynene, da de torsdag kysset heftig under en amerikansk fotballkamp i Los Angeles.

De to ser dermed ut til å ha bekreftet ryktene om at de har funnet kjærligheten og at de har datet i hemmelighet i lang tid.

Smilte til fotografene

PÅ SHOPPING MED MAMMA: Patrick Schwarzenegger benyttet fredagen til å dra på handletur med sin mor Maria Shriver. Foto: All Over Press
PÅ SHOPPING MED MAMMA: Patrick Schwarzenegger benyttet fredagen til å dra på handletur med sin mor Maria Shriver. Foto: All Over Press Vis mer

Dagen etter den offentlige kyssingen var i hvert fall Miley i topphumør.

Den vanligvis paparazzi-sky artisten smilte og spøkte med fotografen utenfor hjemmet hennes, og ga blant annet tommelen opp på spørsmål om hvordan hun følte seg!

- Hun var et eneste stort smil, skriver avisen Daily Mail.

Patrick var imidlertid ikke å se sammen med Miley.

På shopping med mamma

Han var isteden i Brentwood-området i Los Angeles sammen med sin mor Maria Shriver.

Patrick er den nest yngste av de fire barna til Arnold Schwarzenegger og Maria, og han er heller ikke fremmed med musikkverdenen.

For ett år siden spilte han rollen som «Romeo» i musikkvideoen til Ariana Grande-låten «Right There».

 

En kilde nær Patricks familie sier til nettsiden Hollywoodlife at Maria ikke skal være glad for sønnens valg av kjæreste.

Se Patrick Schwarzenegger i rollen som Romeo her:

- Hun er så kontrollerende når det gjelder bildet folk har av familien hennes, at dette tærer på henne.

- Men Arnold bryr seg ikke om hvem Patrick dater.

Hverken Patrick eller Miley har foreløpig kommentert forholdet.

LES OGSÅ: La ut rumpebilde av sovende Miley