SØRGER OVER VENNINNEN: Skuespiller Mari Maurstad sier til Se og Hør at Liv Marit Wedvik var en stor gledesspreder som hun ble svært god venninne med, da de i 2007 var med i «Skal vi danse?» på TV 2. Foto: Se og Hør
SØRGER OVER VENNINNEN: Skuespiller Mari Maurstad sier til Se og Hør at Liv Marit Wedvik var en stor gledesspreder som hun ble svært god venninne med, da de i 2007 var med i «Skal vi danse?» på TV 2. Foto: Se og Hør Vis mer

- Hun var en utrolig gledesspreder

Mari Maurstad sørger over bortgangen til «Skal vi danse»-kollegaen Liv Marit Wedvik.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag ble det kjent at countryartisten og TV-profilen Liv Marit Wedvik har mistet livet i en drukningsulykke.

En av de som mottok nyheten med stor sorg, er skuespilleren Mari Maurstad.

De to deltok begge i TV 2-konkurransen «Skal vi danse?» i 2007.

- Dette er fullstendig meningsløst og tragisk. Liv Marit var en stor gledesspreder og en utrolig levende person. Mine tanker går til hennes nærmeste, sier Maurstad til Se og Hør.

Den populære skuespilleren sier at hun også har hatt kontakt med Liv Marit etter at konkurransen var over.

- Vi ble godt kjent i løpet av «Skal vi danse?». Selv om vi var konkurrenter, så var vi veldig fortrolige. Jeg følte at vi raskt ble veldig godt kjent.

DANSE-KJENDISER: I 2007 var Mari Maurstad og Liv Marit Wedvik med i «Skal vi danse?» sammen med flere andre norske kjendiser (f.v.): Finn Christian Jagge, Pia Haraldsen, Mona Grudt, Mari Maurstad, Liv Marit Wedvik, Esben Esther Pirelli Benestad, Dag Otto Lauritzen og Trine Hattestad. Foran: Tshawe Baqwa. Foto: Se og Hør
DANSE-KJENDISER: I 2007 var Mari Maurstad og Liv Marit Wedvik med i «Skal vi danse?» sammen med flere andre norske kjendiser (f.v.): Finn Christian Jagge, Pia Haraldsen, Mona Grudt, Mari Maurstad, Liv Marit Wedvik, Esben Esther Pirelli Benestad, Dag Otto Lauritzen og Trine Hattestad. Foran: Tshawe Baqwa. Foto: Se og Hør Vis mer

Liv Marits artistkollega Hanne Sørvaag sier til Dagbladet at hun mottok dødsbudskapet med stor sorg.

- Sender varme tanker til familien. For en forskjell en dag kan gjøre, så skjørt er livet, skriver hun i en tekstmelding til avisen.

Den profilerte dansebandartisten Jenny Jenssen sier til Se og Hør at hun særlig vil huske Liv Marits smittende latter.

- Dette er bare så ufattelig trist. Liv Marit var et stort smil og så full av liv. Hun var en glad jente med en herlig smittende latter. Glemmer aldri hennes glede over å motta sin første gullplate.

SAVNER LIV MARITS LATTER: Dette er bare så ufattelig trist. Liv Marit var et stort smil og så full av liv. Hun var en glad jente med en herlig smittende latter, sier Jenny Jenssen til Se og Hør.
SAVNER LIV MARITS LATTER: Dette er bare så ufattelig trist. Liv Marit var et stort smil og så full av liv. Hun var en glad jente med en herlig smittende latter, sier Jenny Jenssen til Se og Hør. Vis mer

- Hun var en komet som kom seilende inn i den folkelige countrymusikken. Et friskt pust som tok pusten fra oss andre. Tenker på hennes døtre, ektemann og familie. Dette er så uforståelig og bare så trist, så trist.

Det var Agderposten som først skrev om ulykken, som skjedde ved Moen Camping i Risør.

Operasjonsleder Ingrid Mæhre i politiet bekrefter overfor VG at det er Liv Marit Wedvik som er død.

– Ja, det er hun som er død. Familien har en innstendig oppfordring til pressen om at de skal få være i fred. De har det tungt nok.

LES OGSÅ: Liv Marit Wedvik er død

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer