- Hun var en plage

Den britiske komikeren Russell Brand langer ut mot eks-kona.

KORTVARIG LYKKE: Stjerneparet var gift i under ett år, og gikk gjennom en svært offentlig skilsmisse.  Foto: FameFlynet Norway
KORTVARIG LYKKE: Stjerneparet var gift i under ett år, og gikk gjennom en svært offentlig skilsmisse. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var lenge stille rundt stjerneparet Katy Perry (27) og Russell Brand (37) etter at det i desember ble kjent at de skulle skille seg etter kun ett år som mann og kone.

Det kunne virke som de to hadde en pakt om ikke å snakke med pressen, og ble rasende da amerikanske tabloider skrev spekulasjoner om bruddet.

Men nylig lettet Katy på sløret i sin nye dokumentar «Part of Me», der hun blant annet forteller at hun kjempet for ekteskapet i motsetning til Russell.

Filmen skal ikke ha falt i god jord hos Brand som på søndag langet ut mot eks-konen under opptakene av sitt TV-show. 37-åringen pratet med publikum før innspillingen og var spesielt interessert i et par på første rad.

- Russell spøkte med publikum og spesielt et par som het Curtis og Katy. Han diskuterte sex med dem da Russell plutselig ropte, «uansett, nok fra deg. Jeg har hatt nok plager med jenter som heter Katy det siste året», sier en kilde til The Daily Star.

Brand gikk lenge uten å kommentere bruddet, og ble rasende da den britiske talkshow verten Graham Norton brakte det på bane under et intervju. Kommentaren kom derfor svært overraskende på publikum.

- Det var tydelig at han mente Katy Perry. Hele rommet gispet. Jeg tror det tok noen sekunder før det han hadde sagt sank inn.

Briten skal nå ha funnet lykken med stylisten Maeve Reilly (23). Katy har datet «Florence + the Machine»-gitarist Rob Ackroyd, men forholdet tok raskt slutt og hun er nå singel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble bedt om å kaste BH-en  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer