«Farmen kjendis»:

- Hun var en ordentlig drittkjerring

Full isfront: - Urettferdig behandlet.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Foto: Espen Solli / TV 2
KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken begynte endelig «Farmen kjendis» å rulle over skjermen igjen. Det hele startet mildt sagt med et brak, da tidligere håndballstjerne Kjersti Grini (50) i premiereprogrammet brukte «n-ordet», da hun fikk øye på en ku med svart ansikt.

Det kan se ut til at seerne har mye drama å glede seg til i årets sesong, for også under onsdagens episode ble det opphetet stemning.

Da ble det nemlig tydelig at forholdet mellom TV 2-profil Dorthe Skappel (59) og komiker og TV-profil Shabana Rehman (45) er svært betent.

- Ikke glad i noen

Dorthe Skappel forteller til Dagbladet at det var fantastisk å være med å programmet, men at hun aldri ville gjort det igjen. Flere ganger gjennom sesongen måtte hun nemlig «svelge noen kameler», innrømmer hun.

- Man havnet ofte i situasjoner som man normalt sett bare ville forlatt. Her måtte man heller gå noen runder med seg selv. Jeg fikk en oppvekker, kanskje er jeg mer dominerende enn jeg trodde jeg var. Samtidig er det en fin måte å være sammen på, sier hun til Dagbladet, og fortsetter:

- Ofte sier folk ting som «jeg ble så innmari glad i alle andre». Men selv ... Nei, jeg ble ikke glad i noen. Jeg kom selvsagt veldig godt overens med mange, men det er ingen jeg vil si at jeg har blitt god venn med eller som jeg kommer til å henge mye sammen med fremover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer