«Farmen kjendis»:

- Hun var en ordentlig drittkjerring

Full isfront: - Urettferdig behandlet.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Foto: Espen Solli / TV 2
KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken begynte endelig «Farmen kjendis» å rulle over skjermen igjen. Det hele startet mildt sagt med et brak, da tidligere håndballstjerne Kjersti Grini (50) i premiereprogrammet brukte «n-ordet», da hun fikk øye på en ku med svart ansikt.

Det kan se ut til at seerne har mye drama å glede seg til i årets sesong, for også under onsdagens episode ble det opphetet stemning.

Da ble det nemlig tydelig at forholdet mellom TV 2-profil Dorthe Skappel (59) og komiker og TV-profil Shabana Rehman (45) er svært betent.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Ikke glad i noen

Dorthe Skappel forteller til Dagbladet at det var fantastisk å være med å programmet, men at hun aldri ville gjort det igjen. Flere ganger gjennom sesongen måtte hun nemlig «svelge noen kameler», innrømmer hun.

- Man havnet ofte i situasjoner som man normalt sett bare ville forlatt. Her måtte man heller gå noen runder med seg selv. Jeg fikk en oppvekker, kanskje er jeg mer dominerende enn jeg trodde jeg var. Samtidig er det en fin måte å være sammen på, sier hun til Dagbladet, og fortsetter:

TOK ALVORSPRAT: Dorthe Skappel og Shabana Rehman pratet ut om konflikten mellom dem i onsdagens episode. Foto: TV 2
TOK ALVORSPRAT: Dorthe Skappel og Shabana Rehman pratet ut om konflikten mellom dem i onsdagens episode. Foto: TV 2 Vis mer

- Ofte sier folk ting som «jeg ble så innmari glad i alle andre». Men selv ... Nei, jeg ble ikke glad i noen. Jeg kom selvsagt veldig godt overens med mange, men det er ingen jeg vil si at jeg har blitt god venn med eller som jeg kommer til å henge mye sammen med fremover.

59-åringen legger til at hun var den eldste deltakeren inne på gården, og at situasjonen kanskje hadde vært annerledes hvis hun var yngre. På spørsmål om hun fyrer seg opp, svarer hun:

- Ja, det gjør jeg. Men det verste er at jeg fyrer på ting som kanskje ikke er så viktig, mer fordi jeg føler meg indignert eller urettferdig behandlet - selv om det kanskje ikke har rot i virkeligheten, forteller hun til avisen.

OPPGITT: Dorthe Skappel måtte telle til ti flere ganger inne på gården. Foto: Espen Solli / TV 2
OPPGITT: Dorthe Skappel måtte telle til ti flere ganger inne på gården. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Ordentlig «drittkjerring»

Tendenser til denne «fyringen» fikk TV-seerne et lite innblikk i onsdag, da det oppsto en noe amper stemning mellom 59-åringen og «Farmen kjendis»-kollega Shabana Rehman.

Skappel forteller overfor Dagbladet at de er to svært forskjellige individer som ikke nødvendigvis passer så godt sammen. Det er noe hun skal ha funnet ut av tidlig.

Skappel forteller også at hun synes akkurat det var svært vanskelig å takle når man er isolert, og ikke har noen mulighet til å komme seg helt unna.

- Der og da syntes jeg det var helt for jævlig. Og at hun var en ordentlig drittkjerring.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

Bikket over

Overfor Se og Hør legger ikke Rehman skjul på at det var andre hun kom langt bedre overens med enn nettopp Skappel.

- Det ble drama mellom meg og Dorthe, ja. Vi ble to generaler. Det kunne gått skikkelig ille om vi hadde vært yngre, mener hun.

Ifølge «God kveld Norge»-programlederen bunnet konflikten først og fremst i at Rehman skal ha følt seg «overkjørt» av Skappel under utføringen av visse arbeidsoppgaver, noe Rehman også bekrefter.

- Jeg ville egentlig bare hjelpe. Det var noen misforståelser her, som gjorde meg veldig sjokkert. Hun mente at jeg overkjørte henne, noe som gjorde henne rasende.

FIKK KRITIKK: Shabana Rehman reagerte på at Dorthe Skappel blandet seg i visse arbeidsoppgaver hun utførte på gården. Foto: Espen Solli / TV 2
FIKK KRITIKK: Shabana Rehman reagerte på at Dorthe Skappel blandet seg i visse arbeidsoppgaver hun utførte på gården. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Etter hvert skal Skappel imidlertid ha innsett at Rehman kanskje hadde rett. Overfor Dagbladet beskriver hun konflikten som «idiotisk», men at hun følte seg oppriktig urettferdig behandlet.

- Ble så lei meg

Men: Som det også kom frem på TV onsdag tok storbonden, nemlig Dorthe Skappel, Kjersti Grini til side og fortalte at hun ønsket å velge henne til førstekjempe - slik at hun kunne velge Rehman som andrekjempe.

Det slo helt, helt feil - og forverret situajonen mellom dem ytterligere.

- Kjersti ble sur, og mente det var mitt ansvar, noe hun hadde rett i. Samtidig kom det Shabana for øret, og gjorde at hun ble lei seg. Det ble jeg og, for jeg følte vi hadde rottet oss sammen mot henne. Det var grunnen til at jeg snudde og valgte Adam (Ezzari, 23, journ. anm) til kamp. Vi hadde noen fine samtaler og, men Shabana var vel den eneste jeg virkelig ikke kom overens med, sier Skappel til Dagbladet.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

- Shabana?

- Kjersti kom til meg og fortalte det. Hun sa Dorthe hadde sagt at jeg var «mye og irriterende». Jeg ble så lei meg. Jeg fikk nesten traumer, for det minnet meg så mye om tidligere stormer jeg har stått i. Jeg følte at Dorthe bestilte Kjersti for å fjerne meg.

- Man kan spille rent eller skittent. Der og da følte jeg at Dorthe Skappel spilte skittent. Men jeg bestemte meg for å ta dette som en kvinne. Seinere ville produksjonen at vi skulle ta en diskusjon på kamera, og da gjorde vi det.

Delte meninger

Under samtalen skal 59-åringen ha lagt seg flat.

- Ja, Dorthe ba om unnskyldning, men jeg tenkte «whatever». Men jeg ble ikke sinna. Jeg våknet bare litt, og skjønte at folk allierer seg med hverandre og spiller et spill. Jeg var ikke der i det hele tatt, sier 45-åringen til Dagbladet.

Skappel valgte altså Adam Ezzari til førstekjempe onsdag kveld. Søndag skal han velge hvem han vil møte til kamp.

LES OGSÅ: Vant: - Følte meg ikke velkommen tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer