- Hun var en fantastisk Diana

Kim Cattrall stilte toppløs i Titans mesterverk "Diana and Actaeon".

52 ÅR: Kim Cattrall er 52 år og fortsatt blant de heteste damene i Hollywood.  Foto: All Over Press
52 ÅR: Kim Cattrall er 52 år og fortsatt blant de heteste damene i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Sex- og singelliv"-stjernen Kim Cattrall (52) er ikke kjent for å være av den sjenerte typen.

Og selv om hun nå har nådd en alder av 52 år, er den spreke skuespillerinnen ikke redd for å kle av seg for en god sak.

Nylig stilte Cattrall opp toppløs side om side med flere unge modeller og dansere fra teateroppsetningen La Clique, i forbindelse med en veldedighetsfotoshoot for å "redde" det verdifulle kunstverket "Diana and Actaeon" av Titan.

Og skuespillerinnen, som også har en 24 år yngre kjæreste, hadde ingen problemer med å vise seg avkledd sammen med kvinner av en langt yngre generasjon, skriver Daily Mail.

Det er BBC Two-programmet "The Culture Show", samt fotograf og kunstner Tom Hunter som fikk Cattrall med på ideen om å lage en moderne versjon av Titans mesterverk.

Hertugen av Sutherland, som eier maleriet, har gitt the National Galleries of Scotland og the National Gallery i London, frist inntil 31. desember for å få samlet sammen 530 millioner kroner til å kjøpe det av han. Hvis ikke legger Hertugen maleriet ut for salg på privat auksjon, noe som kan føre til at verket ikke lenger blir tilgjengelig for allmennheten.

Da Cattrall ble fortalt om dette og forespurt om å stille opp på veldedighetsbildet, som skal samle inn penger til kjøpet, sa hun øyeblikkelig ja.

- Kim er den perfekte Diana. Akkurat som en gresk gudinne klarer hun å blande skjønnhet med et inntrykk av trussel.

- Hun var utrolig sporty og selv i en alder av 52 var hun en fantastisk Diana. Hun var minst like flott som de yngre modellene, sier fotograf Hunter.

Ifølge Hunter vil det være et kollosalt tap for kunstverdenen om "Diana and Actaeon" blir solgt til en privatperson.

- Dette bildet jeg har tatt kan naturligvis ikke engang sammenlignes med det opprinnelige kunstverket, som virkelig fortjener å fortsatt få være til offentlig beskuelse. Maleriet er fantastisk og å miste det til en privat samling ville vært en tragedie, sier han videre.

Cattrall, hvis foreldre er britiske, drar ofte og ser på maleriet når hun er i London, og innrømmer at hun er en enorm beundrer av Titans arbeid.

- Å se på dette bildet, er å se på arbeidet til et geni. Det vil være en tragedie om det ikke skal henge her lenger, sier hun.

Flere anerkjente kunstnere, inkludert Tracey Emin og Damien Hirst, har nylig startet en underskriftskampanje for å "redde" maleriet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Kult å vise alt i "Sex- og singelliv"

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer