BESTEMT: Gunilla Persson gir morens sykepleier skylden for at  87 år gamle Iris har brukket håndleddet.  Foto: ALL OVER PRESS
BESTEMT: Gunilla Persson gir morens sykepleier skylden for at 87 år gamle Iris har brukket håndleddet. Foto: ALL OVER PRESSVis mer

- Hun var en djevel

Gunilla Persson politianmelder morens sykepleier.

SEOGHØR.NO: Den svenske Hollywoodfruen Gunilla Persson (54), kjent fra realityserien «Svenska Hollywoodfruar», skal trolig finne kjærligheten i eget program på svenske TV3. Hun tar også med sin 87 år gamle demente mor, på en av stevnemøtene.

Men nå er det full krise for moren og Gunilla. Moren Iris har nå brukket håndleddet, noe som gjør Hollywoodfruen illsint. Ifølge henne, er det en sykepleier sin skyld, skriver Aftonbladet.

SYK MOR: Persson har nok en gang hatt uflaks med morens sykepleier. Nå har moren brukket håndleddet, mens Gunilla var bortreist. Her med datteren Erica.  Foto: TV3/Thomas Engström.
SYK MOR: Persson har nok en gang hatt uflaks med morens sykepleier. Nå har moren brukket håndleddet, mens Gunilla var bortreist. Her med datteren Erica. Foto: TV3/Thomas Engström. Vis mer

- Vi var på vei til New York, Erica og jeg og kattene. Men vi vet ikke hvordan det går for mamma har ramlet og brukket håndleddet. Hun ligger nå på sykehus. En djeeeeevel av en pleierske passet ikke godt nok på henne og løy om det etterpå, skrev hun på Facebook tirsdag. Det kan bli triste konsekvenser for sykepleieren, for Gunilla ser ikke lett på hendelsen.

- Hun er politianmeldt og tro meg, jeg får mye sympati hos politiet. Særlig siden «djevelen» stakk av og ikke våget å bli forhørt.

I kommentarfeltet på Facebook, påpeker flere at det faktisk kan ha vært et uhell, men Gunilla finner seg ikke i det.

NY SERIE: Gunilla Persson får trolig egen kjærlighetsserie på svenske TV3.  Foto: ALL OVER PRESS
NY SERIE: Gunilla Persson får trolig egen kjærlighetsserie på svenske TV3. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

- En pleierske skal være pålitelig og omtenksom, ellers har hun ingenting i pleiebransjen å gjøre. Jeg er god på det jeg gjør og det KREVER jeg av pleierskene også. Jeg er uten tvil mammas beste pleierske og har lært meg det på egenhånd, men jeg kan jo ikke være med henne alltid. Og det føles som om når jeg ikke er der, så er hun i fare, og det fikk jeg rett i, skriver hun i kommentarfeltet.Også tidligere har Gunilla hatt uflaks med en sykepleier.

I fjor hadde Gunilla ansatt en sykepleier som skulle ta hånd om moren, Iris, i Los Angeles mens hun reiste til New York. Men realitystjernen hadde knapt ankommet storbyen før hun fikk beskjeden om at sykepleieren hadde sagt opp jobben.

- Hun sa hun ikke klarte å ta hånd om mamma på egen hånd. Hun ringte etter en ambulanse før hun låste, slengte nøklene inn i huset og gikk, fortalte hun til Aftonbladet.

LES OGSÅ: Ble forlatt av sykepleier

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.