Beverley Mitchell:

- Hun var en av de første jeg ringte etter spontanaborten

Da TV-stjernen mistet sine ufødte tvillinger, var Jessica Biel en stor trøst for henne.

NÅ OG DA: Beverley Mitchell og Jessica Biel har vært nære venninner i over 20 år, helt siden de spilte søstre i TV-serien «7th Heaven». Foto: Instagram / Beverley Mitchell
NÅ OG DA: Beverley Mitchell og Jessica Biel har vært nære venninner i over 20 år, helt siden de spilte søstre i TV-serien «7th Heaven». Foto: Instagram / Beverley Mitchell Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned avslørte «7th Heaven»-stjernen Beverley Mitchell (37) at hun tidligere i år hadde vært gjennom en spontanabort og mistet sine ufødte tvillinger.

I et følelsesladet blogginnlegg fortalte skuespilleren hvor lykkelige hun og ektemannen, Michael Cameron, hadde blitt da de fant ut at de skulle bli tvillingforeldre.

Men gleden ble raskt snudd til sorg for paret - som har vært gift i ti år, og har barna Kenzie Lynn (5) og Hutton Michael (3) sammen.

- Noen få uker senere ble drømmen vår om en voksende familie knust; vi mistet barna. Det var et sjokk. Helt ærlig, så var mitt første instinkt å si at jeg var ok, og jeg prøvde faktisk å være det. Jeg trodde jeg måtte, for familien min og for meg selv. Jeg måtte hoppe på et fly for å dra på jobb hvor jeg var omringet av små barn mens jeg selv spontanaborterte. Det var interessant, delte hun åpenhjertig med fansen.

Saken fortsetter nedenfor.

Nå retter Beverly en spesiell takk til skuespiller-kollega og venninne, Jessica Biel (36), etter at hun hjalp henne gjennom den tunge tiden.

- Hun var veldig støttende gjennom det hele, og sjekket alltid hvordan det gikk med meg. Hun var en av de første jeg ringte etter spontanaborten. Jeg er så utrolig takknemlig for vennskapet hennes, og for at hun er en så dødsrå og fantastisk person, forteller hun til People.com.

Begge giftet seg i Italia

Jessica og Beverley utviklet et nært vennskap da de fra 1996 til 2007 spilte søstrene Mary og Lucy Camden i den populære dramaserien «7th Heaven».

Da Beverly giftet seg med Michael i Napoli i Italia i 2008, var Jessica en av hennes syv brudepiker. Fire år senere var duoen selvskrevne gjester da Jessica ga sitt ja til Justin Timberlake (37). Også deres bryllup ble holdt i Italia.

De to jentene har jevnlig kontakt, og da Jessica fylte 36 år i mars, hyllet Beverley venninnen med dette innlegget:

Delte nyheten på Thanksgiving

Det var forrige måned, da det ble feiret Thanksgiving i USA, at Beverley valgte å åpne seg om spontanaborten for første gang.

I forbindelse med denne høytiden uttrykker nemlig mange hva de er takknemlige for i livet, og i denne sammenhengen delte tobarnsmoren sin historie i sosiale medier.

- Jeg har så mye å være takknemlig for!!! Jeg vil dele litt fra de siste par månedene. En liten hjertesorg, en spontanabort og en healing! Jeg er takknemlig for min fantastiske familie som fyller hjertet mitt, skrev hun på Instagram sammen med dette bildet:

I blogginnlegget hun publiserte samme dag, gikk hun mer i detalj om den vonde episoden, og fortalte blant annet at det tok tid å innse hva hun faktisk hadde vært gjennom.

- Hjertet mitt klarte ikke å forstå hva som hadde skjedd. Jeg hadde aldri tidligere sett for meg at jeg kunne miste et barn siden jeg allerede hadde vært gjennom to sunne svangerskap.

Vil fjerne stigmaet

Hendelsen har fått 37-åringen til å se familien sin i et helt nytt lys.

- Vi drømmer fremdeles om en større familie, men nå, mer enn noen gang tidligere, føler jeg meg hel når jeg ser på Kenzie, Hutton og Michael. Hvis vi blir velsignet med flere barn, så kommer de til å fylle oss med enda mer kjærlighet, men akkurat nå ser jeg på familien min og føler meg takknemlig og velsignet, skrev hun på bloggen.

Saken fortsetter nedenfor.

Til People forteller TV-stjernen at til tross for at det har vært tunge stunder, har hun ikke vært nervøs for å dele historien sin.

- Jeg har ønsket å gjøre det i et par måneder nå. Jeg klarte bare ikke finne de riktige ordene og hver gang jeg skrev noe føltes det som om det ikke kom riktig ut.

- En dag var jeg skikkelig sint over det hele, og en annen dag var jeg veldig emosjonell, så det føltes bare ikke riktig, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Videre sier Beverly at hun ønsker å være åpen om tapet av sine ufødte barn for å hjelpe å fjerne stigmaet rundt spontanabort slik at det ikke skal være flaut eller tabubelagt å snakke om.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om barna for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer