Erika Jayne:

- Hun var dritings

Realitystjernen nådde bunnen.

ÅPNER OPP: Erika Jayne har stått i mange mediestormer den siste tida, noe som har resultert i trøbbel på hjemmebane. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB
ÅPNER OPP: Erika Jayne har stått i mange mediestormer den siste tida, noe som har resultert i trøbbel på hjemmebane. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt på tampen av 2020 ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (51) og ektemannen Thomas Girardi (83) skulle skilles etter 21 år sammen.

Siden har det mildt sagt stormet rundt 51-åringen, som blant annet har blitt saksøkt og anklaget for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger. Jayne har benektet anklagene.

Nå kan det imidlertid se ut som at det har blitt for mye å takle for realitystjernen på hjemmebane, som tilsynelatende nådde bunnen.

- Var dritings

I onsdagens episode av «Real Housewives» blir nemlig Jayne møtt med noen harde sannheter. Flere av fruene var bekymret for henne etter flere hendelser der hun skal ha vært svært beruset, skriver Page Six.

51-åringen avslørte under episoden at hun fikk totalt «blackout» etter julefesten til gründer og filantrop Diana Jenkins (49), som er et nytt tilskudd i årets sesong.

- Jenta vår var dritings. Jeg mener, du slurvet med ordene dine. Svartnet det for deg da du kom hjem?, spurte venninnen Lisa Rinna (59), mens hun satt med Jayne og hennes kreative leder Mikey Minden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.