Erika Jayne:

- Hun var dritings

Realitystjernen nådde bunnen.

ÅPNER OPP: Erika Jayne har stått i mange mediestormer den siste tida, noe som har resultert i trøbbel på hjemmebane. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB
ÅPNER OPP: Erika Jayne har stått i mange mediestormer den siste tida, noe som har resultert i trøbbel på hjemmebane. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt på tampen av 2020 ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (51) og ektemannen Thomas Girardi (83) skulle skilles etter 21 år sammen.

Siden har det mildt sagt stormet rundt 51-åringen, som blant annet har blitt saksøkt og anklaget for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger. Jayne har benektet anklagene.

Nå kan det imidlertid se ut som at det har blitt for mye å takle for realitystjernen på hjemmebane, som tilsynelatende nådde bunnen.

ALKOHOL: Øyvind «Vinni» Sauvik er gjest på «Lindmo», og der forteller han om at han begynte å drikke i veldig ung alder. Video: NRK Vis mer

- Var dritings

I onsdagens episode av «Real Housewives» blir nemlig Jayne møtt med noen harde sannheter. Flere av fruene var bekymret for henne etter flere hendelser der hun skal ha vært svært beruset, skriver Page Six.

51-åringen avslørte under episoden at hun fikk totalt «blackout» etter julefesten til gründer og filantrop Diana Jenkins (49), som er et nytt tilskudd i årets sesong.

- Jenta vår var dritings. Jeg mener, du slurvet med ordene dine. Svartnet det for deg da du kom hjem?, spurte venninnen Lisa Rinna (59), mens hun satt med Jayne og hennes kreative leder Mikey Minden.

FULL FEST: I følge en av årets deltakere på «Torpet», fikk deltakerne meske seg i både tobakk og alkohol. Vis mer

- Ja, jeg slo hodet. Så kastet jeg opp. Dette er konsekvensene av alt som har skjedd, innrømmet hun.

Realitystjernen la dog ikke skjul på at høytiden påminnet henne om hvordan livet hennes var før.

- Høytiden er vanskelig for alle. Og de var spesielt vanskelige for meg i år fordi du har gode minner fra familien din, og høytidene i fortida var så kjærlige og flotte, sa hun.

- Ute av kontroll

I tidligere episoder har Jayne snakket åpent om at hun går på flere medisiner for å behandle depresjon. Dette spesielt har gjort fruene bekymret, siden hun kombinerer det med alkohol, skriver People.

- Med antidepressiva, er det som skjer at en drink er fem ganger sterkere, kanskje mer. Du var ute av kontroll, påpekte Rinna, som ba henne om å være forsiktig.

Selv om Jayne at hun sliter med å takke nei til en drink, sa hun seg til slutt enig i at handlingene hennes hadde vært hensynsløse.

- Sannheten er at jeg kunne ha skadet meg selv. Det kan bare ikke skje, innrømmet hun.

Rinna mente at Jayne hadde nådd bunnen, men uttrykket også sympati for henne, siden hun kunne forstå hvorfor hun hadde havnet i slike situasjoner.

ALLTID EDRU: Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Grunde Myhre fortalte om hvorfor han holder seg unna alkohol. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Du har gått gjennom et enormt traume. Mannen din var ikke den fyren du eller noen av oss trodde han var, og du har måttet forholde deg til det fordi du var gift med ham. Og du dro til dette stedet fordi du hadde det vondt. Du må slutte med dette nå, fordi du ikke kan holde på sånn lenger. Det er bare ikke den du er.

LES OGSÅ: Britney Spears - dro på bar for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer