John Stamos:

- Hun var dritings da vannet gikk

Skal ha tatt legens råd, og ble full før fødselen.

BLE FORELDRE: John Stamos og kona Caitlin McHugh ble foreldre for ett år siden. Fødselen ble trolig ikke helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: John Stamos og kona Caitlin McHugh ble foreldre for ett år siden. Fødselen ble trolig ikke helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For et drøyt år siden ble «Full House»-stjernen John Stamos (55) pappa for første gang, da han og kona Caitlin McHugh (32) fikk sitt første barn sammen. Den lille gutten fikk navnet Billy, og det siste året har Stamos delt en rekke bilder av ham i sosiale medier.

I et nytt intervju med People, forteller 55-åringen nå om da sønnen kom til verden, og om fødselen som trolig ikke ble helt som han hadde sett for seg. Overfor det amerikanske magasinet forteller han nemlig at kona fikk et noe oppsiktsvekkende råd fra legen da hun trodde riene hadde startet.

Det skulle imidlertid vise seg å være falsk alarm.

Full under fødselen

- Legene sa at «hvorfor går du ikke hjem og tar deg et glass vin?», forteller Stamos, og legger til at kona svært sjeldent nyter alkohol.

BARNEFRI: Ekteparet sammen på den røde løperen i november, sju måneder etter at sønnen kom til verden. Foto: NTB Scanpix
BARNEFRI: Ekteparet sammen på den røde løperen i november, sju måneder etter at sønnen kom til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

32-åringen skal omsider ha tatt seg et glass vin, og med tanke på at hun ikke hadde drukket gjennom hele svangerskapet, skal det ha gått rett i hodet på henne.

Vinglasset satte også i gang fødselen.

- Hun var dritings, forteller Stamos.

- Det rett og slett fossa ut, legger kona til.

Bryllup og barn

Det kan på alle måter sies at 2018 var et svært begivenhetsrikt år for John Stamos og kona. I oktober 2017 ble det kjent at 55-åringen hadde fridd til sin 22 år yngre kjæreste, og i starten av februar året etter giftet duoen seg.

- Fra nå av, vil den beste delen av meg alltid være kona og sønnen min. Velkommen, Billy Stamos (oppkalt etter min far), skrev Stamos da sønnen kom til verden i fjor.

Stamos, som har vært gift én gang tidligere, har flere ganger vært åpen om sitt ønske om å bli far - særlig etter å ha spilt både far og bestefar som skuespiller.

- Det rasler i eggstokkene mine. Har menn eggstokker? De klinger. Jeg kan høre dem klinge nå, sa han spøkefullt til UsWeekly i 2015.

I et intervju med People samme høst, sa Stamos at han håpet å bli far på sikt.

- Når tiden er inne, vil det skje. Dette året har handlet om å klarne hodet mitt, være sunn og frisk og få karrieren min på rett kjøl.

Ranet

Et par måneder tidligere ble han nemlig arrestert for å ha kjørt i beruset tilstand, og han la seg deretter inn til rehabilitering, ifølge People.

I intervjuet der babynyheten først ble kjent, røpet Stamos at han spurte McHughs foreldre om tillatelse til å fri etter at hun var blitt gravid.

- Graviditeten skjedde. Så da sa jeg at jeg burde få en ring på fingeren hennes fordi det er det rette å gjøre, og jeg ville jo gifte meg med henne uansett, sa stjernen.

Imidlertid ble ikke oppladningen til den store dagen helt ideell for brudeparet. Bare få timer før «The Vampire Diaries»-stjerna skulle stå hvit brud, oppsto det nemlig en svært uheldig hendelse.

Ifølge TMZ bodde McHugh på The Beverly Hills Hotel i Los Angeles, da hun plutselig ble ranet for smykker og diamanter til en verdi av 165 000 dollar. Skuespilleren var ikke til stede på rommet sitt da tyveriet skjedde, men var ute på en middag med venner.

LES OGSÅ: - Det fineste han har gjort, er å slå opp med meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer