- Hun var brud to ganger i 2015

Lena Dunham avslørte hemmelighet på Instagram.

GIRLS: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke og Zosia Mamet portretterer fire forskjellige New York-jenter i 20-årene i den prisbelønnede HBO-serien «Girls». Dette er fra premieren på sesong to i 2013. Foto: NTB Scanpix
GIRLS: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke og Zosia Mamet portretterer fire forskjellige New York-jenter i 20-årene i den prisbelønnede HBO-serien «Girls». Dette er fra premieren på sesong to i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I disse dager spilles sesong seks av den prisbelønnede TV-serien «Girls» inn i New York, men allerede nå er én av de fire jentenes skjebne avslørt.

Lena Dunham, hovedrolleinnehaver og manusforfatter, skriver på Instagram til et bryllupsbilde av Marnie (spilt av Allison Williams) følgende:

«Hemmeligheten er ute! Entertainment Weekly fikk tak i Marnies bryllupsfoto. Hvor vakker er ikke @aw? Hun var brud to ganger i 2015.»

Tom Hanks holdt vielsen

Skuespiller Allison Williams (27) giftet seg nemlig med kjæresten Ricky Van Veen (34) i fjor høst.

Selve giftemålet hadde skikkelig Hollywood-faktor over seg - for det var ingen ringere enn skuespiller Tom Hanks (59), som har vunnet to Oscar-statuetter, som forrettet vielsen.

Bruden var iført en spesiallaget, langermet kjole fra Oscar de la Renta, overstrødd med blomsterbroderier. Allison har selv delt bilde fra den store dagen på Instagram: 

«Girls» legges ned

Hele «Girls»-gjengen var til stede i bryllupet, i tillegg til kjendiser som Katy Perry (30) og John Mayer (37), rockestjernen Bruce Springsteen (65) og designeren Diane von Fürstenberg (68).

I begynnelsen av januar ble det forøvrig kjent at dette blir siste sesong av den populære HBO-serien. Den sendes i 2017.

Dunham tror det er riktig å gå videre til nye prosjekter:

- Jeg begynte å jobbe med showet da jeg var 23, og nå blir jeg 30. Serien har opptatt store deler av 20-årene mine, men i 30-årene skal jeg fortsette ut i livet, sa hun i et intervju med «Elvis Duran and the Morning Show» i september.

LES OGSÅ: - Jeg ville aldri hatt kroppen til en supermodell