- Hun var blakk da hun døde

Whitney Houston blåste bort formuen på narkotika.

EN MILLIARD: The Sun skriver at Whitney mistet formuen på en millard kroner mens hun var avhengig av narkotika. Foto: All Over Press
EN MILLIARD: The Sun skriver at Whitney mistet formuen på en millard kroner mens hun var avhengig av narkotika. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til søndag norsk tid ble popstjernen Whitney Houston funnet død i badekaret på sitt hotellrom på Beverly Hilton Hotel. Hun ble 48 år gammel.

Nå skriver den britiske tabloidavisen The Sun at Houston, som på 1980- og 90-tallet var en av verdens mestselgende artister, skal ha vært blakk da hun døde.

Houston nektet under et TV-intervju i 2002 for å bruke narkotika, men noe senere innrømmet hun misbruk av kokain, marihuana og piller.

I 2003 ble Houston fraktet til sykehus mens blodet rant ut av nesen hennes. Senere kom det bilder av at Houston forlot sykeshuset med en merkelig bandasje rundt hodet.

«Whitneys formue på en milliard kroner forsvant i løpet av hennes kokainavhengighet», skriver avisen.

Den største nedverdigelsen for Houston skjedde i 2006, da sjokkbilder lekket ut på nettet. Bildene viste popstjernens bad, som tilsynelatende var et narko-reir. På bildene kunne man blant annet se en narko-pipe og skjeer som hadde blitt benyttet til crack-misbruket.

Senere innrømmet superstjernen å ha levd syv måneder i pysjen mens hun fortsatt var sammen med Bobby Brown.

- Vi bor i det samme huset, sitter ved siden av hverandre i en uke, men sier ikke et ord til hverandre. Så ille er det, skal hun ha sagt.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Datteren brøt fullstendig sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer