LYKKEN SMILER: Jude Law og Sienna Miller har funnet det perfekte hjem i Miami. Foto: Charlie Pycraft/YDIMAGE.COM
LYKKEN SMILER: Jude Law og Sienna Miller har funnet det perfekte hjem i Miami. Foto: Charlie Pycraft/YDIMAGE.COM Vis mer

- Hun var alltid den rette

Før jul fant stjerneparet tilbake til hverandre igjen. Nå kjøper de hus sammen.

Publisert
SEHER.NO:  Jude Law (37) og Sienna Miller (28) fant tilbake til hverandre i slutten av 2009, nå ser det ut til at paret har funnet sitt drømmehjem.

Ifølge Female First må paret ut med over 18 millioner kroner for sitt nye kjærlighetsrede.

Eiendommen er bare noen få minutter unna "Factory Girl"- skuespillerinnens favoritt shoppingsenter, Cross Creek. Den har også en fantastisk havutsikt og en egen privat strand.

- Jude og Sienna er helt klare på at de ikke vil gjøre den samme feilen som sist. De vil holde seg unna den røde løperen og nyte et mer privat liv utenfor rampelyset, sier en kilde.

Det var i juleperioden at paret bestemte seg for å ta kjærligheten et steg videre, da Jude innså at Sienna var den rette.

- Sienna var alltid den rette, og nå som hun er tilbake i livet hans, vil han aldri slippe henne igjen, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES MER: -Kvinner vil ha slemme menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer