- Hun utstår ikke enkelte av vennene hans

Cheryl med nye, knallharde krav til Ashley Cole.

TAR GREP: - Hun er overbevist om at noen av dem har ansvaret for det han rotet seg bort i, sier en kilde om Cheryl Cole nye krav til Ashley. Foto: Stella Pictures
TAR GREP: - Hun er overbevist om at noen av dem har ansvaret for det han rotet seg bort i, sier en kilde om Cheryl Cole nye krav til Ashley. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popartisten og TV-stjernen Cheryl Cole (28) valgte for flere måneder siden å skille seg fra ektemannen Ashley Cole (30), etter at flere kvinner stod fram i britiske medier og hevdet han hadde vært utro med dem.

Nå har imidlertid paret funnet tilbake til hverandre. Duoen har blant annet tilbragt tid sammen i sitt tidligere hus, som Ashley beholdt etter bruddet.

Onsdag skrev The Sun at Chelsea-spilleren skal ha gått med på en liste med krav fra sin eks-kone for at hun skal gå med på at de to gifter seg på ny. Kravene vil koste fotballstjernen cirka ti millioner pund, eller om lag 85 millioner norske kroner, ifølge avisen.

Men Cheryl retter flere krav til sin tidligere ektemann. Denne gangen har det derimot ingenting med penger å gjøre, skriver The Sun torsdag. Nå skal hun nemlig ha bedt Ashley om å dumpe enkelte av sine kamerater fordi  hun føler at vennene bør ta sin del av skylden for bruddet mellom de to.

- Cheryl utstår ikke enkelte av Ashleys kamerater. Hun er overbevist om at noen av dem har ansvaret for det han rotet seg bort i, sier en ikke-navngitt kilde til avisen.

Chelsea-stjernen skal også være nødt til å vise seg for sangskjønnheten minst to ganger daglig, slik at hun er sikker på at han ikke er i ferd med å gjøre noe dumt igjen.

- Hun er helt fra seg de gangene han er ute på byen, mener The Suns kilde å vite.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Cheryls kravliste til utro-Ashley