<strong>SKRIVER BOK:</strong> Whitney Houstons mor Cissy planlegger å skrive en avslørende bok om datterens liv.  Foto: All Over Press
SKRIVER BOK: Whitney Houstons mor Cissy planlegger å skrive en avslørende bok om datterens liv. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun utnytter datterens død

Whitney Houstons mor skriver bok som sin avdøde datter.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons død tidligere i år sjokkerte mennesker verden over. Sangeren, som i årevis slet med rusmisbruk, ble funnet i badekaret på Beverly Hilton hotellet i Los Angeles 11. februar.

Houston døde av drukning, men det ble også funnet spor av flere forskjellige rusmidler i kroppen hennes. De tragiske omstendighetene rundt dødsfallet har ført til massiv oppmerksomhet fra fans og presse, noe enkelte kunne tenke seg å utnytte.

Sangerens mor Cissy planlegger nå en avslørende bok om datterens liv, og ifølge TMZ synes flere som sto Whitney nær at det er å gå for langt.

«Cissy utnytter Whitneys død for penger. Hennes bokkontrakt er et dårlig forsøk på å tjene penger – fordi Whitney testamenterte alt til Bobbi Kristina – og har ingen ting med å hedre den avdøde sangeren» skriver nettstedet.

Mange er også bekymret for at det hun skal skrive er ren løgn.

- Hun vil prøve å fremstille seg selv om verdens beste mor, noe hun egentlig ikke var, sier en kilde.

I tillegg til boken vil flere familiemedlemmer utlevere seg i TV-showet «The Houston Family Chronicles» som etter planen skal sendes senere i år.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Whitneys siste rolle  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer