KATASTROFE: Tabolidavisen kan ikke fatte hvem som gir sangstjernen fashion-råd. Foto: Reuters
KATASTROFE: Tabolidavisen kan ikke fatte hvem som gir sangstjernen fashion-råd. Foto: Reuters Vis mer

- Hun tyter ut av kjolen

«Man må spørre seg om hvem som gir Christina mote-råd».

Publisert
SEHER.NO: Popstjernen Christina Aguilera har den siste tiden skapt overskrifter etter at hun for en drøy måned viste seg fram under en konsert i England, mye større enn vi er vant til å se henne.

Nå får hun kritikk etter å ha stått på scenen i Los Angeles. Ikledd en kort sølvkjole, gjorde Aguilera en lite heldig opptreden under American Music Awards.

«Man må spørre seg om hvem som gir Christina fashion-råd. Nå fortsetter hun sin nylige rekke med fashion-katastrofer», skriver britiske Daily Mail.

Tabloidavisen er ikke nådig i kritikken av superstjernen.

«Det så ut som hun var i smerter da hun tøt ut av den bandasjeaktige kjolen. Kanskje hun burde valgt en større størrelse. Det så ut som om hun var mye tyngre enn det hun påstår å være».

Kelly Osbourne, Aguileras gamle fiende, benyttet nylig sjansen til å lange ut mot sangerinnen.

- Jeg ser på bildene av henne og tenker: «Vel, hun har jo lagt på seg mye. Det ser virkelig ikke bra ut». Men dette er bare et stygt antrekk. Uansett hva slags kropp man har, vil dette se forferdelig ut. Hun kalte meg feit i mange år, men jeg var aldri så feit som hun er nå, sa hun ifølge ShowbizSpy.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hva har skjedd med Christina Aguilera?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer