- Hun tvang meg til å ta kontroll over livet mitt

Khloe Kardashian åpner seg opp om den tøffeste tiden i livet sitt.

GODT FORHOLD: Kourtney og Khloe Kardashian har alltid hatt et nært forhold. Foto: Splash News
GODT FORHOLD: Kourtney og Khloe Kardashian har alltid hatt et nært forhold. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september 2003 mistet Kourtney (36), Kim (35), Khloe (31) og Rob Kardashian Jr. (28) faren sin, Robert Kardashian, i kreft.

Det gikk bare åtte uker fra han ble diagnosert med kreft i spiserøret til han døde, og dødsfallet kom selvfølgelig som et sjokk på hele familien.

Spesielt hardt gikk det inn på Khloe avslører hun selv i sin nye bok «Strong Looks Better Naked».

- Jeg var 19 år den gangen, og å si at jeg ikke håndterte dødsfallet bra er en underdrivelse. Jeg begynte ikke å bruke narkotika, men jeg druknet sorgen med alkohol. Og festingen gikk raskt ut av kontroll. Jeg var mindreårig og oppførte meg som en villmann på klubber og private fester, skriver hun, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildene.

PAPPA-JENTE: Khloe (t.v) og søstrene Kourtney og Kim med faren Robert da de var barn. Foto: Xposure
PAPPA-JENTE: Khloe (t.v) og søstrene Kourtney og Kim med faren Robert da de var barn. Foto: Xposure Vis mer

FAMILIEBILDE: Kris Jenner var gift med Robert Kardashian fra 1978 til 1991. Her er hele familien samlet. Fra venstre: Rob Jr, Kim, Kourtney og Khloe. Foto: Xposure
FAMILIEBILDE: Kris Jenner var gift med Robert Kardashian fra 1978 til 1991. Her er hele familien samlet. Fra venstre: Rob Jr, Kim, Kourtney og Khloe. Foto: Xposure Vis mer

Arrestert for fyllekjøring

All drikkingen og den usunne livsstilen førte også til at Khloe la på seg mange kilo.

- I løpet av denne perioden innså jeg hvor lett det var å drikke mye i perioder. Når jeg ser bilder av meg selv fra den tiden nå, så ser jeg ut som om jeg var 45 år gammel fordi jeg var så oppblåst, skriver hun videre.

TV-stjernen takker storesøsteren Kourtney for at hun klarte å komme seg på beina igjen. Kourtney ga henne nemlig en jobb i familiens klesbutikk Dash.

- Jeg endte ikke opp på rehab fordi Kourtney satte ned foten og tvang meg til å ta kontroll over mitt eget liv, men det var nære på, hevder hun.

Men selv om Khloe klarte å holde seg borte fra rehab, ble hun i mars 2007 arrestert for fyllekjøring og dømt til tre års prøvetid og samfunnstjeneste.

SAMMENSVEISET GJENG: Khloe (f.v), Kourtney, Kim, mamma Kris og halvsøster Kylie stiller alle opp for hverandre. Halvsøster Kendall er ikke med på bildet. Foto: CapitalPictures
SAMMENSVEISET GJENG: Khloe (f.v), Kourtney, Kim, mamma Kris og halvsøster Kylie stiller alle opp for hverandre. Halvsøster Kendall er ikke med på bildet. Foto: CapitalPictures Vis mer

De siste ukene har også vært en vanskelig periode for 31-åringnen.

Sist måned ble nemlig eksmannen hennes, Lamar Odom (35), funnet bevisstløs på et bordell.

NBA-proffen svevde lenge mellom liv og død, men etter fire dager i koma våknet han. Med hjelp og støtte fra Khloe og resten av familien har han siden sakte, men sikkert blitt bedre og bedre.

STØTTER EKS-MANNEN: Lamar Odom og Khloe Kardashian giftet seg høsten 2009, men bare fire år senere var bruddet et faktum. Årsaken til skilsmissen var at Odom slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.  Foto: Ap
STØTTER EKS-MANNEN: Lamar Odom og Khloe Kardashian giftet seg høsten 2009, men bare fire år senere var bruddet et faktum. Årsaken til skilsmissen var at Odom slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Slik gikk Khloe ned 16 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer