Katie Price:

- Hun trygler vennene sine om kontakt med unge, berømte menn

Katie Price har ingen planer om å være singel lenge.

PÅ UTKIKK ETTER NY MANN: Katie Price ble nylig singel, og skal allerede ønske seg en ny mann. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix.
PÅ UTKIKK ETTER NY MANN: Katie Price ble nylig singel, og skal allerede ønske seg en ny mann. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I august ble det kjent at den britiske glamourmodellen og tv-profilen Katie Price (39) vil skilles fra ektemannen Kieran Hayler (30) etter at han var utro med deres barnepike.

Til tross for at ektemannen skal ha nektet å godta skilsmissen, satser nå Katie på å legge ekteskapet raskest mulig bak seg, og å starte på et nytt forhold.

HARDE KRAV: Katie skal ha tydelige krav til sin fremtidige kjæreste. Foto: PA Photos/NTB Scanpix.
HARDE KRAV: Katie skal ha tydelige krav til sin fremtidige kjæreste. Foto: PA Photos/NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge The Sun har venner av Katie fortalt hvordan hun nærmest har bønnfalt dem om å finne en kjekkere og yngre erstatter for ektemannen, helst ikke over 30, men fortrinnsvis i 25-års alderen.

Knallharde krav

Alder og utseende vil i seg selv heller ikke være nok for den skandaleomsuste glamourmodellen.

For å være aktuell må kandidaten også være glad i dyr, være morsom, og ha sine egne penger og karriere.

– Hun sier hun ikke vil date en «golddigger» - hun er lei av å betale for alt, så den nye mannen må ha en jobb og sine egne penger.

Ifølge kilden har fembarnsmoren spredd ordet til alle sine venner og bedt dem sende bilder av alle kjente menn som kan passe beskrivelsen - sammen med telefonnummeret.

Saken fortsetter under bildet.

Liker ikke singellivet

Det er ikke første gang 39-åringen gjennomgår en skilsmisse. 39-åringen har tidligere vært gift to ganger.

– Katie hater å være singel, så hun er på utkikk etter noen å komme seg videre med så fort hun kan, forteller kilden til The Sun.

Dette har hun også gitt uttrykk for på sosiale medier.

Med teksten «videre og oppover» proklamerte hun nylig på Twitter at venninnene hadde anbefalt henne datingappen «Huggle».

Eksmannen reagerte på Twitter-meldingen med en Instagram-story hvor han la til symboler av knuste hjerter.

Flere utroskapsskandaler

Ekteskapsbruddet har ikke vært av det udramatiske slaget. Katie har selv forklart til avisen The Sun at hun valgte å forlate ektemannen gjennom fem år etter å ha funnet ut at han har vært utro med parets barnepike – i et helt år.

– Jeg ble fullstendig blåst i bakken. Det er som om jeg, i et år, har betalt barnepiken for å ligge med ektemannen min, freser Price overfor avisa.

Hayler har tilstått å ha hatt sex med familiens 40 år gamle barnepike, Nikki Brown, fem ganger i løpet av en periode på seks måneder.

- Dette var ingen stor kjærlighetsaffære. Jeg likte ikke Nikki. Jeg er sex-avhengig og trengte spenningen. Hvis hun hadde vært 80 år gammel, så hadde jeg sikkert prøvd å manipulere henne til å ha sex med meg uansett, fortalte han til The Sun tidligere denne måneden.

- Jeg nekter at Katie skal bli stemplet som en løgner. Hun forteller dessverre sannheten. Jeg var utro med barnepiken. Jeg har såret og sviktet henne. Nå må jeg stille opp for henne. Uansett hvor dårlig jeg føler meg, så vet jeg at Katie har det verre, la han blant annet til.

Dette er ikke første gang Kieran har hatt et sidesprang.

I 2014, mens Katie var gravid med parets andre barn, innrømmet han å ha vært utro med venninnen hennes. Senere ble det kjent at Kieran hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

Til tross for at Price vurderte å ta ut skilsmisse allerede den gang, valgte hun å gi ektemannen en ny sjanse.

Saken fortsetter under bildet.

SKILLES: Den skal være over og ut med ekteskapet etter at Kieran var utro nok en gang. Foto: NTB Scanpix.
SKILLES: Den skal være over og ut med ekteskapet etter at Kieran var utro nok en gang. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Må nå har hun altså fått nok.

– Han kan ikke være trofast mot meg, eller noen andre, med mindre han får hjelp. Han vil være utro igjen, og jeg takler ikke dette en tredje gang. Vi har ingen framtid sammen, sier modellen til The Sun.

Katie og Kieran har sønnen Jett (4) og datteren Bunny (2) sammen. I tillegg har hun barna Harvey (15), Junior (12) og Princess (10) fra to tidligere forhold.

LES OGSÅ: – Jeg grep tak i håret hennes og rev henne vekk fra mannen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer