- Hun trygler kjæresten om å trene mindre

Jennifer Aniston skal ha fått nok av forlovedens muskler.

MÅ TRENE MINDRE: Jennifer Aniston synes ikke musklene til Justin Theroux er sexy. Nå ber hun forloveden om å kutte ut vekttreningen. Foto: FameFlynet
MÅ TRENE MINDRE: Jennifer Aniston synes ikke musklene til Justin Theroux er sexy. Nå ber hun forloveden om å kutte ut vekttreningen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KLARE FOR BRYLLUP: Det hevdes at Justin og Jennifer kommer til å gifte seg 10. august. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
KLARE FOR BRYLLUP: Det hevdes at Justin og Jennifer kommer til å gifte seg 10. august. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det kommende bryllupet mellom Jennifer Aniston (45) og Justin Theroux (42) nærmer seg.

Men skal man tro kilder ønsker Aniston at forloveden skal forandre på én spesiell ting før bryllupet.

Hun ønsker at Theroux skal kutte ned kraftig på treningen, fordi hun synes de synlige blodårene og musklene hans er ekle.

- Hun trygler Justin å roe ned med vektløftingen. Hun sier at hun synes det er ekkelt med den ultramuskuløse kroppen.

- Hun ønsker at mannen hennes skal være i form, men hun grøsser av at blodårene strutter ut av armer, ben, bryst og nakke, sier en kilde til tabloidavisen National Enquirer.


Selv trener Aniston 45 minutter kondisjon og 20 minutter yoga hver eneste dag. Men hun hevder den kommende ektemannen har fått henne til å legge på seg.

- De siste par årene etter at jeg møtte ham, har jeg lagt på meg litt ekstra, har Aniston sagt.

Bryllupet ryktes å skulle stå på Theroux sin bursdag, 10. august. Den kommende ektemannen ønsker ikke å ha et stort bryllup med mye oppmerksomhet, noe Aniston hevdes å ha gått med på.

- Justin har innrømmet at han hater tanken om et megastort bryllup. Jennifer har gått med på å arrangere bryllupet med kun venner og familie. Hun er i ekstase og Justin kunne ikke vært lykkeligere.

LES OGSÅ: - Gifter seg på sin egen bursdag

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer