- Hun truet med å skyte meg

Men Nicki Minaj slår knallhardt tilbake mot Mariah Careys påstander.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det gikk hardt for seg mellom Mariah Carey (42) og Nicki Minaj under innspillingen av den kommende sesongen av «American Idol» tirsdag.

Flere kilder hevder Minaj truet Carey på livet, og sa at hun «ville skyte sangstjernen dersom hun hadde et skytevåpen».

Programleder Barbara Walters fortalte senere i TV-programmet «The View» at hun hadde vært i kontakt med Mariah, som sa hun var svært bekymret. Hun hadde blitt fortalt av personer på settet hva Minaj angivelig skal ha sagt, og fortalte selv Walters at Minaj hadde truet med å skyte henne.

Carey fortalte Walters at hun hadde hyret inn flere sikkerhetsvakter etter påstandene.

Nicki Minaj mener derimot det hele er usant, og TV-produsenten bak «American Idol», Nigel Lythgoe, slår knallhardt tilbake mot påstandene om drapstrusler.

- At Nicki skal ha drapstruet Mariah er noen fullstendige søplerykter. Det er absolutt ikke sant på noen som helst måte, sier han til TMZ.com.

De angivelige drapstruslene er det heller ingen kameraer som har klart å fange opp. Se videoen av krangelen deres øverst i saken.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her skjeller hun ut Carey for åpent kamera

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer