Blac Chyna:

- Hun truet med å drepe Kylie

Uttaler seg om sterke beskyldninger i retten.

ANKLAGER: I retten kommer det denne uken frem at Blac Chyna skal ha truet Kylie Jenner på livet. Her avbildet med ekskjæresten Rob Kardashian, Jenners søster. Foto: Photographer Group / Splash News / NTB
ANKLAGER: I retten kommer det denne uken frem at Blac Chyna skal ha truet Kylie Jenner på livet. Her avbildet med ekskjæresten Rob Kardashian, Jenners søster. Foto: Photographer Group / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager møter deler av Kardashian/Jenner-familien Blac Chyna (33), Rob Kardashians (35) ekskjæreste, i retten.

Sistnevnte har saksøkt familien for 100 millioner dollar, fordi hun hevder at familien har påført henne økonomisk tap - blant annet ved å bruke sin makt til å ødelegge ryktet hennes og forhindre økonomiske muligheter, ifølge Sky News. Hun hevder også at de skal ha konspirert for å avslutte realityserien «Rob & Chyna».

I retten har det denne uken kommet frem en rekke sterke beskyldninger, både nye og fra tidligere søksmål og vitnemål.

Kris Jenner (66) har også måttet svare på anklager hun tidligere har kommet med - at Blac Chyna, hvis egentlige navn er Angela White, skal ha truet med å drepe Kylie Jenner (24).

Realitystjernen Rob Kardashian vekket oppsikt etter å ha hengt ut eksforloveden Blac Chyna på sosiale medier. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold her. Vis mer

Trusselanklager

Fra 2011 til 2014 datet Chyna rapperen Tyga (32). Samme år, i 2014, innledet han et forhold med Kylie Jenner, som han var sammen med til 2017.

Blac Chyna flyttet inn med Rob Kardashian i 2016.

I RETTEN: Khloé og Kim Kardashian, samt Kylie og Kris Jenner, møter denne uken i retten i Los Angeles, som en del av et søksmål fra Blac Chyna. Foto: Bill Robles via AP / NTB
I RETTEN: Khloé og Kim Kardashian, samt Kylie og Kris Jenner, møter denne uken i retten i Los Angeles, som en del av et søksmål fra Blac Chyna. Foto: Bill Robles via AP / NTB Vis mer

Torsdag tok familiens overhode Kris Jenner til vitneboksen, for å svare på en rekke beskyldninger hun tidligere har kommet med.

Der kommer det blant annet frem at hun skal ha hevdet i et vitnemål fra 2019 at Chyna har «truet datteren på livet».

- Hvor mange ganger hørte du fra datteren din at Chyna hadde truet med å drepe henne?, spurte Chynas advokat, Lynne Ciani, ifølge Rolling Stone. Det samme skriver Insider.

- Vel, vi diskuterte det flere ganger, men du må spørre Kylie om hvor mange trusler det var, sa Jenner, som samtidig bekreftet at hun aldri hadde ringt politiet eller konfrontert Chyna med anklagene.

- Det er ikke helt ferskt i hodet mitt. Det er ikke det jeg trodde vi var her for å snakke om, sa hun videre.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Skar kjæresten med kniv

Jenner fortalte videre at hun først møtte Chyna i 2012, da sistnevnte bodde med rapperen Tyga i et hus i samme nabolag som henne selv. Det kommer også frem at Tyga skal ha fortalt at Chyna en gang brukte en kniv og kuttet ham i en krangel.

- Gjør ikke det at det hele blir litt skumlere, at personen som truet datteren din på livet bodde i nabolaget?, spør advokaten.

- Ja, det gjør det, svarte Jenner.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Chyna ble ikke konfrontert med anklagene i vitnemålet tidligere denne uken, ifølge BuzzFees News, men onsdag spurte Kardashians advokat, Michael Rhodes, om «hun bærer noe nag til Kylie Jenner».

- Nei, ikke i det hele tatt, svarte Chyna, og la til at hun ikke ønsket noen av de fire kvinnene hun saksøker noe vondt.

LES OGSÅ: - Han trengte en pause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer