TAKKET NEI: Melanie Chisholm (t.v) takket nei til å være en del av Spice Girls-gjenforeningen. Hun er imidlertid ikke fornøyd med at Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Brown fortsetter uten henne.  Foto: NTB scanpix
TAKKET NEI: Melanie Chisholm (t.v) takket nei til å være en del av Spice Girls-gjenforeningen. Hun er imidlertid ikke fornøyd med at Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Brown fortsetter uten henne. Foto: NTB scanpixVis mer

- Hun truer med å saksøke resten av Spice Girls

Melanie «Mel C» Chisholm misliker at Spice Girls gjenforenes uten henne.

SEOGHØR.NO: For nøyaktig 20 år siden toppet den britiske jentegruppa Spice Girls hitlistene verden over med låten «Wannabe».

De fem medlemmene, Melanie Brown «Scary Spice» (41), Melanie Chisholm «Sporty Spice» (42), Emma Bunton «Baby Spice» (40), Geri Halliwell «Ginger Spice» (44) og Victoria Beckham «Posh Spice» (42), var blant 90-tallets største artister. 

Da de i 2001 annonserte at gruppa skulle oppløses, ble tusenvis av unge pikehjerter knust.

I fjor begynte imidlertid de populære kvinnene å hinte om en gjenforening, da uten stjernedesigner Victoria Beckham.

I senere tid skal også Mel C ha droppet ut av gjenforeningsplanene. 

Ifølge nettstedet The Sun skal sistnevnte imidlertid ikke være blid over at de tre tidligere musikkollegene går videre med combacket etter hun takket nei.

Saken fortsetter nedenfor.

Yippppeeee https://youtu.be/QxZPC55SpmY

Et bilde publisert av Mel B (@officialmelb)

I snakk med advokater

- Mel har fortalt jentene at hun er i snakk med advokater vedrørende om de faktisk får lov til å gå videre uten henne. Hun truer med å saksøke dem, sier en kilde til nettstedet.

Planen er nemlig at Geri, Mel B og Emma skal spille en stor konsert i Hyde Park i London neste sommer - som en del av comebacket.

- Mel C tenker selv at hun brakte musikalsk troverdighet til gruppa, og at det ikke er noe Spice Girls uten henne. De andre jentene er hyppig i snakk med henne på grunn av dette, hevder kilden.

Daily Mail har prøvd å få en kommentar fra Melanie Chisholm uten å lykkes.

Saken fortsetter nedenfor.

ENORM SUKSESS: Spice Girls blir fremdeles ansett som verdens mest suksessfulle jentegrupper. De ble oppløst i 2001.  Foto: EPA
ENORM SUKSESS: Spice Girls blir fremdeles ansett som verdens mest suksessfulle jentegrupper. De ble oppløst i 2001. Foto: EPA Vis mer

Ble overrasket

Årsaken til at den suksessfulle klesdesigneren Victoria Beckham ikke valgte å være en del av gjenforeningen, er at hun har en svært travel karriere - i tillegg til et hektisk familieliv.

I juni avslørte en kilde at jentene imidlertid ble skuffet over at Mel C droppet ut av planene.

- Det var ingen overraskelse at Victoria ikke ville være med, men jentene ble fra seg når Mel C også dropper det, avslørte en kilde over nettstedet Life&Style.com.

Chisholm er kanskje den som har hatt mest suksess med sin solokarriere. I 2012 ga hun ut sitt sjette soloalbum, og de siste årene har hun blant annet jobbet som talentdommer på TV.

Saken fortsetter nedenfor.

SIST SAMMEN PÅ SCENEN: Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham opptrådte sist sammen som Spice Girls under London-OLs avslutningsseremoni i London i 2012.  Foto: Reuters
SIST SAMMEN PÅ SCENEN: Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham opptrådte sist sammen som Spice Girls under London-OLs avslutningsseremoni i London i 2012. Foto: Reuters Vis mer

Aldri mer Spice Girls

Sist gruppa opptrådte sammen var under avslutningsseremonien til OL i London i 2012.

To år etter fortalte Victoria at hun aldri vil stå på scenen med Spice Girls igjen.

– OL var et perfekt tidspunkt for å si «takk for alt, det var gøy, men aldri mer», fortalte hun i et intervju med magasinet Vanity Fair den gang.

LES OGSÅ: Slik forandret «SKAM» livet hans

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.