NYTT SYN PÅ LIVET: Den tidligere syklisten har fått et nytt syn på livet etter hjerteinfarktet i 2008. Foto: Se og Hør
NYTT SYN PÅ LIVET: Den tidligere syklisten har fått et nytt syn på livet etter hjerteinfarktet i 2008. Foto: Se og HørVis mer

- Hun trodde jeg skulle dø

Programlederens datter ble livredd da faren fikk hjerteinfarkt.

SEHER.NO:  Den populære NRK-programlederen Dag Erik Pedersen (50) fikk for to år siden et hjerteinfarkt da han kjørte i bil fra Bergen til hjemstedet i Larvik. Dette gjorde hans yngste datter Selma livredd.

- Selma er en skikkelig pappajente og jeg husker godt da hun ville være med på jobb etter hjerteinfarktet. Da satt hun i studio mens jeg hadde sending, og holdt rundt meg da jeg sov. Hun viste en utrolig omsorg - og gjør det fortsatt, sier Pedersen til VG.

Pedersen mener støtten fra Selma og resten av familien har vært avgjørende for at han har blitt erklært hundre prosent frisk etter hjerteinfarktet, som nesten tok livet av ham i 2008.

- Etter å ha vært døden nær, så forstår man at det er de nære tingene som betyr mest for deg. Slik har det også vært for meg. Jeg har fått et annet syn på livet, avslører programlederen.

For å holde et nytt hjerteinfarkt unna trener Pedersen opptil fem ganger i uken, og tar medisiner for å holde den jevne blodtilførselen til hjertet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg anbefaler et hjerteinfarkt