Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

- Hun trodde forholdet var over

Liam Hemsworth skal ha blitt rasende da han så forslaget fra Miley Cyrus om ekteskapskontrakt.

FULL KRANGEL: Liam Hemsworth og Miley Cyrus planlegger bryllup, men store problemer skal ha oppstått da popstjernen ville ha kjæresten til å signere en ekteskapskontrakt. Foto: NTB Scanpix

FULL KRANGEL: Liam Hemsworth og Miley Cyrus planlegger bryllup, men store problemer skal ha oppstått da popstjernen ville ha kjæresten til å signere en ekteskapskontrakt. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Popstjernen Miley Cyrus (24) og skuespiller Liam Hemsworth (27) har hatt et svært turbulent forhold, helt siden de møtte hverandre under en filminnspilling i 2009. Paret forlovet seg i 2012, men gjorde det slutt året etter.

I perioden etter bruddet hadde Miley Cyrus flere romanser, både med gutter og jenter. I fjor fant duoen imidlertid tilbake til hverandre, og amerikanske medier har rapportert at de planlegger et sommerbryllup.

Likevel er det skjær i sjøen for det unge paret, som ifølge magasinet OK! Australia, krangler om ekteskapskontrakten.

Endte i eksplosiv krangel

Mange stjerner velger å signere en ekteskapskontrakt før de gifter seg, for å beskytte formuene sine. Men da Miley ba Liam signere en, skal han ha flydd i flint.

NYFORLOVET: Her er paret kort tid etter at de forlovet seg i 2012. Foto: NTB Scanpix
NYFORLOVET: Her er paret kort tid etter at de forlovet seg i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det ble en eksplosiv krangel. Miley fortalte til vennene sine at Liam ble rasende. De skrek og gråt om hverandre, sier en kilde til OK!

- Hun trodde forholdet var over, fortsetter kilden.

Miley og Liam har foreløpig ikke kommentert ryktene, men har delt flere bilder sammen på sosiale medier. Det kan dermed virke som at de to har kommet til enighet, og fortsatt er forlovet.

Ryktene skal nå ha det til at paret planlegger et hastebryllup i Las Vegas.

- Miley har alltid likt tanken på et spontant bryllup i gambling-byen, sier en kilde til magasinet NW.

Flytter til Australia

De planlegger også å flytte til Liams hjemland Australia.

- Miley har allerede fortalt vennegjengen at hun flytter dit neste år. Hun elsker den avslappede livsstilen og føler seg hjemme der, sier en kilde til magasinet.

Ved årsskiftet i fjor besøkte Miley «Hunger Games»-kjekkasen og familien hans hjemme i Byron Bay, og de gjenforente turtelduene koste seg sammen på festivalen Falls Music Festival.

Saken fortsetter nedenfor.

My little angel and I.

Et innlegg delt av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

«Wrecking Ball»-stjernen har lenge vært kjent for sine minimale antrekk og ville oppførsel, men har roet seg ned etter at hun fant tilbake til Liam. 24-åringen har også trappet ned på bruken av marijuana.

- Jeg røyker ikke, jeg drikker ikke og jeg er fullstendig ren nå. Det var bare noe jeg hadde lyst til å gjøre, sa hun til magasinet Billboard i mai.

Trodde hun skulle dø

Miley fortalte videre at hun på et tidspunkt røyket så mye, at hun hadde mareritt om sin egen død.

- Jeg hadde dette helt forferdelige marerittet som dukket opp igjen og opp igjen. Av en eller annen grunn drømte jeg at jeg døde mens jeg holdt en monolog på «Saturday Night Live». At jeg var så stein at jeg bare falt om å døde, fortalte Cyrus da hun gjestet Jimmy Fallons «The Tonight Show»-show.

GIFTEKLARE: Til tross for krangler er Miley og Liam nå klare for å bli mann og kone. Foto: NTB Scanpix
GIFTEKLARE: Til tross for krangler er Miley og Liam nå klare for å bli mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hemsworths foreldre skal ha vært i tvil om Miley var den rette for ham, men skal ha blitt overbevist nå som hun har lagt om stilen sin.

- Miley ønsker virkelig dette. Liams familie var veldig i tvil om forlovelsen deres tidligere, men da de alle ferierte sammen i Australia i julen, ble de ordentlig kjent med henne. Alle er henrykte over forlovelsen, har en kilde hevdet til People tidligere.

LES OGSÅ: Miley Cyrus: - Jeg er panseksuell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer