Kourtney Kardashian:

- Hun trodde aldri det kom til å vare

Kourtney skal ikke bry seg nevneverdig om eksens angivelige brudd.

- HADDE IKKE TROEN: Ifølge kilder trodde ikke Kourtney Kardashians at eksen Scott Disicks forhold til Amelia Gray Hamlin kom til å vare. Foto: Mediapunch / REX / NTB
- HADDE IKKE TROEN: Ifølge kilder trodde ikke Kourtney Kardashians at eksen Scott Disicks forhold til Amelia Gray Hamlin kom til å vare. Foto: Mediapunch / REX / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kom nyheten om at forholdet mellom realityprofil Scott Disick (38) og Amelia Gray Hamlin (20) skal være over.

En kilde til US Weekly hevdet at det var Amelia som endte forholdet med Scott, mens kilder til TMZ hevdet på sin side at det var Scott som endte forholdet med Amelia.

- Ting har gått dårlig mellom Scott og Amelia i flere uker, og de gjorde det slutt i helgen, fortalte kilder til TMZ.

Hittil har verken Scott eller Amelia uttalt seg direkte om det angivelige bruddet.

- Fokusert på sitt eget liv

Til tross for at det har sett ut som at duoen har hatt det fint sammen, oppsto det problemer i forholdet forrige uke da Scott sendte en melding på Instagram til Kourtney Kardashians (42) ekskjæreste Younes Bendjima (28).

Meldingen inneholdt et paparazzibilde av Kourtney og kjæresten Travis Barker (45) i hete omfavnelser på en romantisk ferie i Italia. Det tok imidlertid ikke lang tid før meldingen gikk viralt ettersom Younes selv skal ha delt den på Instagram-story.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

«Yo, har denne dama det bra???? Bro, hva er dette for noe - midt i Italia», skal Scott ha skrevet til Younes, hvorpå han skal ha svart følgende:

«Gjør ikke noe for meg så lenge hun er lykkelig. PS. Jeg er ikke din bro».

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Mens Scott ser ut til å være svært interessert i ekskjæresten Kourtneys forhold, forteller en kilde overfor E! News at Kourtney er motsatt.

- Kourtney hadde ikke noe imot Amelia, men hun trodde aldri at det kom til å vare. Kourtney er fokusert på sitt eget liv og barna sine. Hvem Scott dater er ikke hennes problem. Hennes eneste bekymring er at Scott holder seg aktiv og er fokusert på papparollen. Hun vil at han skal være den beste faren han kan, sier kilden.

- Veldig vanskelig for ham

Kourtney og Scott har de tre barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) sammen, og ser ut til å ha samarbeidet godt om foreldreansvaret siden de gikk hver til sitt i 2015.

Det kan imidlertid se ut til at stemningen mellom dem har endret seg som følge av Kourtneys forhold til Travis, ettersom Scott skal ha problemer med å godta forholdet.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

- Scott har fortsatt vanskeligheter for å prosessere Kourtney og Travis' forhold. Det er veldig vanskelig for ham å se henne i et veldig seriøst forhold, fortsetter kilden, og legger til at realityprofilen til og med skal ha tatt dette opp med Amelia, noe som skal ha gjort henne opprørt.

- Scott vet at Kourtney går «all inn» med Travis, noe som betyr at Scott ikke lenger har noen sjanse med henne. Det er mye å fordøye for Scott, og han har ikke kommet seg videre riktig enda, fortsetter kilden.

Det var i februar Kourtney bekreftet at hun og Travis var blitt et par. Den gang hevdet også en kilde at Scott hadde problemer med eksens nye forhold.

- Før Travis var Kourtneys forhold aldri seriøse. Det var mer flørter. Med Travis er det annerledes. Scott var ganske sjokkert da han fant ut at de datet, og han kan se at forholdet har eskalert ganske raskt. Barna hans elsker Travis, noe som også er vanskelig for Scott, sa en kilde i april.

LES OGSÅ: Utspill sjokkerer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer