TRENGER HUN HJELP? Både moren og faren til "Mean Girls"-skuespillerinnen skal være bekymret for helsen hennes. Foto: All Over Press
TRENGER HUN HJELP? Både moren og faren til "Mean Girls"-skuespillerinnen skal være bekymret for helsen hennes. Foto: All Over PressVis mer

- Hun trenger tre måneder på avvenning

Michael Lohan nekter å være tilskuer til datterens ville festing.

SEHER.NO: Lindsay Lohans (23) far, Michael Lohan, nekter å gi opp datteren, som han mener er avhengig av reseptbelagte medisiner.

Før jul valgte Michael å dele flere lydbånd med private samtaler med pressen, for å angivelig redde sin kjendisdatter som han mener trenger profesjonell hjelp. Nå sier han til Radaronline at den eneste løsningen for Lindsay en å dra på avvenning.

- Datteren min trenger tre måneders avvenning.  Kom igjen, la oss innse det, det er bilder av henne der ute hvor hun drikker og tar piller i full offentlighet. 

Til nettstedet avslører Michael - som har hatt et turbulent forhold til datteren de siste årene - at de to skal ha sendt tekstmeldinger med hverandre de siste dagene, og at Lindsay skal være sint fordi at han ønsker å få henne innlagt. 

Men Michael har en klar beskjed til Lindsay, som han mener dolker de rundt seg i ryggen.


- Når du trenger meg, ringer du meg. Når du har et problem, er jeg der for deg. Du kan ikke dolke folk i ryggen. Du kan ikke snu ryggen til de som er glad i deg og ønsker å hjelpe deg, bønnfaler han datteren.

Lindsay Lohan har skapt en rekke overskrifter for sin ville festing det siste året, og senest for et par uker siden meldte flere amerikanske kjendisnettsteder at 23-åringen skal ha vært ravende full og angrepet ekskjæresten ved et utested i Los Angeles.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hun har ingen kontroll