FANT SAMMEN IGJEN: Etter trøbbel i forholdet rundt jul, har Ungkaren-paret Stig Kjos og Natalia Davadi funnet sammen igjen. - Jeg synes det er deilig å være i et vanlig forhold, sier Natalia. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FANT SAMMEN IGJEN: Etter trøbbel i forholdet rundt jul, har Ungkaren-paret Stig Kjos og Natalia Davadi funnet sammen igjen. - Jeg synes det er deilig å være i et vanlig forhold, sier Natalia. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Hun trenger mye oppmerksomhet

Hva skjer med Ungkaren-paret når boblen er over? Sjekkebok-forfatter mener forholdet har dårlige forutsetninger. Det provoserer Natalia Davadi.

SEHER.NO: - Jeg synes Natalia virker som en person som trenger mye ekstern validering, altså oppmerksomhet og bekreftelse, sier sjekkebok-forfatter Jakob Løvstad (29) til Seher.no om Unkarens Natalia Davadi.

- Det er ren bullshit - han vet ikke hva han snakker om, smeller det tilbake fra den vakre 24-åringen.

Tok pause fra forholdet
Nylig kunne Seher.no melde at Ungkaren-paret Stig Kjos og Natalia Davadi hadde hatt trøbbel i forholdet rundt juletider.

Men etter to ukers pause hadde de funnet tilbake til hverandre igjen.

- Vi ville bare finne ut av forskjellige ting, og trengte litt tid hver for oss. Det er jo ikke til å legge skjul på at det har gått litt opp og ned til tider, sa Stig Kjos til Seher.no.

Paret ble sammen etter at Stig Kjos plukket ut Natalia som sin utkårede av en gruppe kvinner som forsøkte å vinne hans hjerte i TVNorge-serien "Ungkaren 20 vs 40".
Ekstremversjon
Jakob Løvstad - forfatteren bak sjekkeboka "Alfa" - er mer enn vanlig opptatt av samspillet mellom menn og kvinner, og har i både teori og intensiv praksis undersøkt hva som skaper tiltrekning mellom mennesker.

Sivilingeniøren og den selvutnevnte sjekkekunstneren tror ikke at Ungkaren-forholdet står særlig sterkt.

- Jeg synes Natalia virker som en person som trenger mye ekstern validering, altså oppmerksomhet og bekreftelse. Når TV-programmet er over og oppmerksomheten ikke er en greie lenger, er det ikke sikkert forholdet er like hett, sier Jakob til Seher.no.

Løvstad synes at konseptet "Ungkaren" er fascinerende. Her er den vanlige sjekkeverdenen snudd på hodet, og et kobbel med jenter skal jakte på samme mann. Han forteller at jenters konkurranseinstinkt slår til når de ser at andre jenter viser interesse for en mann.

- I "Ungkaren" får vi se ekstremversjonen. Det kan være stygt å se på.
Boblen sprekker
For "Ungkaren" selv vil det være et problem at mange av deltagerne er med for å komme på tv, mener Løvstad.

- For ham kan det være vanskelig å vite om han egentlig har skapt tiltrekning, eller om han endte med ei jente som bare ville være med videre i konkurransen. I programmet er han "the prize", men når boblen er over blir han bare en vanlig gutt.

Han synes at de ungkarene han har sett, virker litt tafatte. Og at det ikke helt har skjønt hvordan de skaper tiltrekning.

- Sjekkekunst er evnen til raskt å danne kraftige følelser hos en jente. Da er det lett å lese henne og finne ut hvem hun er, sier Løvstad som mener at Kjos blant andre kunne med fordel lært seg noen sjekketriks.

- Bare bullshit 
Natalia Davadi fra "Ungkaren" er ikke enig i Løvstads karakteristikk av henne og forholdet hun har til Stig Kjos. Hun poengterer at forfatteren ikke kjenner henne.

- Den positive oppmerksomheten er bare artig. Jeg skjønner hva han mener. Men at forholdet kanskje ikke er like hett etter at programmet er over, er jo ren bullshit - han vet ikke hva han snakker om. Jeg synes det er deilig å være i et vanlig forhold, jeg – og er glad for at en ny ungkarsrunde snart er i gang. Da kan oppmerksomheten rettes fra oss mot de som skal være med i denne sesongen, sier Natalia til Seher.no.

Årets "Ungkaren 20 vs. 40" har sendestart på TVNorge i mars.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ja, det var pause mellom oss