BITTER STRID: Det har vært alt annet enn husfred etter at skilsmissestriden mellom Anna og Paul Anka startet før jul. Foto: TV3
BITTER STRID: Det har vært alt annet enn husfred etter at skilsmissestriden mellom Anna og Paul Anka startet før jul. Foto: TV3 Vis mer

- Hun trenger hjelp

Paul Anka mener kona er en syk person.

SEHER.NO: Onsdag ble det kjent at Hollywoodfruen Anna Anka (38) har gitt ektemannen Paul Anka (69) besøksforbud på grunn av ærekrenkelse og mishandling.

Det synes imidlertid den 69 år gamle smørsangeren det er liten grunn til.

- Det er bare tull. Det finnes ingen grunn til påstanden hennes. Det er bare løgner, sier 69-åringen til svenske Expressen.


Han hevder at de gangene han besøker huset er det bare for å hilse på sønnen eller hente saker i studioet sitt, og at det slett ikke er noen grunn til besøksforbud. Men nå får han altså ikke komme nærmere sin kone eller hennes svenske barnevakt mer enn 90 meter.

- Anna er en syk person som trenger hjelp, sier Paul Anka til Expressen.


Paul Anka hevder selvsikkert til den svenske avisen at besøksforbudet kommer til å oppheves ganske fort.

- Dette er bare midlertidig og det kommer til å oppheves innen et par uker, sier sangeren.

I starten av desember skrev flere medier at Paul Anka skal ha truet Anna med pistol, og dette skal ifølge Expressen være en av grunnene til besøksforbudet.

Ektemannen har imidlertid nektet for pistolepisoden i ettertid.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Sug mannen din om han ber deg om det