Lamar Odom:

- Hun tok vare på meg da jeg kom ut av koma

Lamar Odom hyller ekskona, Khloé Kardashian.

EKSPAR: Det er ingen hemmelighet at ekteskapet mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom var av det turbulente slaget. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
EKSPAR: Det er ingen hemmelighet at ekteskapet mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom var av det turbulente slaget. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de siste ukene har Khloé Kardashians (37) eksmann, Lamar Odom (42), flere ganger gitt utrykk for at han savner «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen og gjerne vil gjenforenes med henne.

- Jeg savner henne så utrolig mye. Jeg kunne ønske jeg kunne skru tiden tilbake, fortalte han nylig i realityprogrammet «Celebrity Big Brother».

Kort tid senere innrømmet den tidligere NBA-proffen også at han ikke hadde vært en god ektemann for Khloé.

- Jeg behandlet ikke den dama der bra. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å gjenoppta kontakten igjen, uttalte han også i realityprogrammet.

«Forfriskende»

Til tross for at Kardashian og Odom kun hadde vært kjærester i en måned da de giftet seg i 2009, holdt de likevel sammen som ektepar i fire år.

Tirsdag ble 42-åringen stemt hjem fra «Big Brother»-huset og da han fikk høre at mange TV-seere håper at han og Khloé vil finne tilbake til hverandre, klarte han ikke å skjule sin begeistring.

- Det er faktisk veldig hyggelig å høre. Det er forfriskende. Når du gifter deg med noen etter 30 dager, så kommer de alltid til å være bundet til deg på en eller annen måte. Hun vil alltid ha en plass i hjertet mitt, forteller han til Us Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.