Lamar Odom:

- Hun tok vare på meg da jeg kom ut av koma

Lamar Odom hyller ekskona, Khloé Kardashian.

EKSPAR: Det er ingen hemmelighet at ekteskapet mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom var av det turbulente slaget. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
EKSPAR: Det er ingen hemmelighet at ekteskapet mellom Khloé Kardashian og Lamar Odom var av det turbulente slaget. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de siste ukene har Khloé Kardashians (37) eksmann, Lamar Odom (42), flere ganger gitt utrykk for at han savner «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen og gjerne vil gjenforenes med henne.

- Jeg savner henne så utrolig mye. Jeg kunne ønske jeg kunne skru tiden tilbake, fortalte han nylig i realityprogrammet «Celebrity Big Brother».

Kort tid senere innrømmet den tidligere NBA-proffen også at han ikke hadde vært en god ektemann for Khloé.

- Jeg behandlet ikke den dama der bra. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å gjenoppta kontakten igjen, uttalte han også i realityprogrammet.

FEIL: Andy Cohen var på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der fortalte han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

«Forfriskende»

Til tross for at Kardashian og Odom kun hadde vært kjærester i en måned da de giftet seg i 2009, holdt de likevel sammen som ektepar i fire år.

Tirsdag ble 42-åringen stemt hjem fra «Big Brother»-huset og da han fikk høre at mange TV-seere håper at han og Khloé vil finne tilbake til hverandre, klarte han ikke å skjule sin begeistring.

- Det er faktisk veldig hyggelig å høre. Det er forfriskende. Når du gifter deg med noen etter 30 dager, så kommer de alltid til å være bundet til deg på en eller annen måte. Hun vil alltid ha en plass i hjertet mitt, forteller han til Us Weekly.

RASER: Khloé Kardashian fant ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det ble ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

I 2013 gikk ekteskapet i tusen knas og skandalene kom deretter på løpende bånd for idrettsstjernen.

Høsten 2015 ble han funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, og havnet senere i koma. Flere amerikanske medier, deriblant E! News og TMZ, meldte på tidspunktet at han skal ha vært ruspåvirket da han ble funnet.

«Tørket meg bak»

På tidspunktet var han fortsatt gift med Kardashian på papiret, men de var derimot separert. Nær døden-opplevelsen satte imidlertid en stopper for skilsmisseprosessen, og derfor ble de ikke offisielt skilt før året etter, altså i 2016.

Nå hyller Odom ekskona for hvordan hun tok vare på ham i den tøffe tiden.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Hun tok vare på meg da jeg kom ut av koma. Jeg snakker om en kvinne som tørket meg bak når jeg ikke klarte å gjøre det selv. Så jeg setter veldig pris på henne på grunn av det. Hun hadde mye stolthet og verdighet, akkurat som meg, deler han videre med nettstedet.

I fjor sommer åpnet Khloé seg om hvordan forholdet mellom henne og eksmannen er.

- Vi har ikke kontakt, men helt ærlig så ønsker jeg ham alt det beste og god helse. Jeg tror vi alle heier på ham og ønsker det beste for ham, fortalte hun til Andy Cohen (53), ifølge Us Weekly.

- Jeg elsket det kapittelet i livet mitt. Uansett hvor mørkt og vilt det kanskje høres ut. Det er likevel en veldig viktig del av livet mitt og historien min, og jeg ville ikke forandret det. Det høres sikkert sprøtt ut, men det var meningen at det skulle skje og det skjedde, la hun til.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

«Ville bare være rusa»

Gjennom hele ekteskapet slet Odom med rusproblemer. I tillegg hadde han store problemer med å holde seg trofast mot ekskona.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var også utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde p***en i buksen, fortalte han til Us Weekly i 2017.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

I «Celebrity Big Brother» fortalte 42-åringen at han gjerne skulle hatt alle skandalene ugjort.

- Det var aldri min intensjon å såre henne, men hodet og sinnet mitt var ikke på riktig plass den gang. Jeg tok ikke vare på meg selv.

LES OGSÅ: Isolerte seg i to år etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer