- Hun tok seg av dem som var utenfor

Men mamma er NRK-kjendisen Linn Skåbers største kritiker.

GJØR OSLO UTRYGG: Arne, Ragnhild, Astrid og Roger fikk i oppdrag av Seher.no å gjøre Frognerparken i Oslo utrygg. Den oppgaven utførte de fire med glans. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GJØR OSLO UTRYGG: Arne, Ragnhild, Astrid og Roger fikk i oppdrag av Seher.no å gjøre Frognerparken i Oslo utrygg. Den oppgaven utførte de fire med glans. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Ragnhild Skåber og Astrid Skarheim nederst i saken!

SEHER.NO: NRK-komiker Linn Skåber (40) har de siste årene fått mye oppmerksomhet, både for rollen hun har hatt i «Nytt på nytt», men også for suksess-serien «Hjerte til hjerte». Denne våren har også moren hennes vekket interesse på TV-skjermen.

Ragnhild Skåber (67) er nemlig en av dem som har vært med å lure tilfeldige nordmenn trill rundt gjennom sine elleville påfunn i TVNorge-programmet «Bingobanden». Tidligere denne uka tok Ragnhild og tre av de andre i serien, Arne Larsen, Roger Meltoft og Astrid Skarheim (67) - Linn Skåbers tante - mot til seg, og gjorde flere stunts i Frognerparken i Oslo.

Alt på oppdrag fra Seher.no.

Hvordan det gikk da Ragnhild la ut om sin hete natt med den norske idrettsstjernen Petter Northug ser du her!

Til Seher.no forteller Ragnhild og Astrid at Linn Skåber er svært begeistret for det de to har prestert på TV-skjermen denne våren.
 
- Linn ler godt, hun synes det er gøy. Men vi har ikke fått noen råd av henne - det er heller hun som får råd av oss, forteller de til Seher.no.

Mamma Ragnhild er derimot ikke like begeistret for å snakke om alt det datteren har oppnådd som skuespiller og komiker. For tante Astrid forholder det seg noe annerledes.
 
- Jeg kan skryte jeg som er tante. Mammaen vil nemlig ikke skryte. Når jeg ser på «Nytt på nytt» er øynene mine bare hos Linn, sier «Bingobanden»-stjernen, før søsteren hennes avslører at hun er Linn Skåbers største kritiker.

- Jeg er en veldig stor kritiker når det gjelder Linn. Jeg sier det til henne når jeg ikke synes hun var så fin og hvordan hun bør gjøre det neste gang. Hun tar det til etteretning, og spør meg hver gang hvordan ting var. Da forteller jeg henne at hun kunne gjort sånn og sånn.

- Har Linn alltid vært så energisk og rappkjeftet?

- Ja, men litt sjenert kanskje når hun gikk på folkeskolen. Hun var ikke den som snakket høyest. Men det kom etter hvert.

Det er tante Astrid helt enig i. Og hun legger ikke skjul på at hun er svært stolt av den unge NRK-kjendisen - ikke bare for hva hun har oppnådd, men også for den personen hun var og er.

- Linn snakket aldri for høyt, hun tok seg heller av dem som snakket for lavt. De som var sjenert og utenfor, dem tok Linn seg av. Da Linn gikk ut av skolen kom foreldre med blomster og sa takk for hjelpen. Hun tok seg av de svake. Det går rett i hjertet mitt.

Gjennom «Bingobanden» har de to eldre kvinnene selv også merket trykket man får på seg etter å ha vært gjentatte ganger på TV. Opplevelsene har derimot vært utelukkende positive. Ragnhild har også allerede rukket å bli fridd til av en ivrig fan. 

- Jeg har en blogger hjemme hos meg hver tiende dag, som leser opp ting for meg og slikt. Og det var en som spurte om jeg var ledig. Det var faktisk et lite frierbrev. Det var litt hyggelig, men jeg måtte jo skrive at jeg hadde vært gift i 40 år, sier 67-åringen lattermildt til Seher.no.


[obj:media:9598]


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her legger hun ut om natten med Northug  

Se video med Ragnhild Skåber og Astrid Skarheim her:[obj:media:9598]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer