<strong>FORELSKET:</strong> Reese Witherspoon og Jim Toth er stormende forelsket, og nyter fortsatt hvetebrødsdagene etter sitt bryllup i mars. Foto: All Over Press
FORELSKET: Reese Witherspoon og Jim Toth er stormende forelsket, og nyter fortsatt hvetebrødsdagene etter sitt bryllup i mars. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun tok pusten fra alle gjestene

Reese Witherspoon fikk bryllupsgjestene til å gispe, da hun giftet seg i rosa.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Legally Blonde»-stjernen Reese Witherspoon (35) jublet av glede da hun i mars giftet seg med kjæresten Jim Toth (40) på hennes ranch i California.

Et stort oppbud av sikkerhetsvakter hindret andre enn de innbudte å få et glimt av bruden, men bladet People avslører i sitt nyeste nummer bilder fra parets store dag.

Og ifølge flere gjester som var tilstede, var det ikke bare ektemannen som ble imponert, da Reese kom til alteret iført en blekrosa brudekjole fra designeren Monique Luhillier.

- Hun tok pusten fra alle gjestene, sier en kilde som var tilstede, til bladet.

Witherspoon - som har datteren Ava (11) og sønnen Deacon (7) med eks-mannen Ryan Phillippe - skal ha prydet kjolen med silkebånd og silkeblomster, som matchet datterens brudepike-kjole.

Etter vielsen skal Witherspoon ha skiftet til en ny Luhillier-kjole, en mini-kjole med skjørt.

Jim Toth skal for lengst ha blitt akseptert av Witherspoons barn, noe som var tydelig under bryllupsfesten.

- Det var en familiefølelse rundt feiringen. Det var mye glede og mye latter i rommet, sier en gjest til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer