Lily James og Armie Hammer:

- Hun tok på ham konstant

Hollywood-stjernen er nok en gang anklaget for å ha kommet vel tett på en gift kollega.

NÆR KONTAKT: Armie Hammer og Lily James spiller et nygift par i den nye Netflix-filmen «Rebecca». Her i en scene fra nevnte film. Foto: Kerry Brown/ Netflix via AP/ NTB
NÆR KONTAKT: Armie Hammer og Lily James spiller et nygift par i den nye Netflix-filmen «Rebecca». Her i en scene fra nevnte film. Foto: Kerry Brown/ Netflix via AP/ NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år kunngjorde skuespilleren Armie Hammer (34) og kona Elizabeth Chambers (38) at de skulle skilles.

En kilde forteller til Daily Mail at ekteskapet skal ha rast sammen etter at Chambers fant private meldinger fra en kvinne ved navn «Adelaine» som skal ha blitt sendt til ektemannen. Det spekuleres nå på om kvinnen som skal ha sendt meldingene er den mye omtalte Hollywood-stjernen Lily James (31).

James og Hammer spiller nå side om side i den ferske Netflix-filmen «Rebecca». I filmen spiller Hollywood-stjernene et nygift par, og det ser nå ut til at intimiteten kan ha fortsatt også etter at kameraene sluttet å rulle.

KOLLEGAER: Den romantiske thrilleren «Rebecca» hadde nylig premiere på Netflix. Foto: Splash News/ NTB
KOLLEGAER: Den romantiske thrilleren «Rebecca» hadde nylig premiere på Netflix. Foto: Splash News/ NTB Vis mer

I innspillingsperioden var Hammer, kjent fra «Call Me by Your nNme» og «The Social Network», gift med Chambers.

Ikke første gang

Det kan nå virke som at den suksessrike 31-åringen har en bestemt smak når det kommer til menn. James var nemlig under press tidligere denne måneden for å ha vært involvert med den gifte skuespilleren Dominic West (51).

Duoen ble avslørt sammen på en tur til Roma, der bildene viser både kyssing og kjærlig omfavnelse mellom de to kollegaene.

West bestemte seg også for å ta av gifteringen da han utforsket den romantiske byen sammen med James, ifølge Daily Mail.

I likhet med skuespiller-duoen i «Rebecca», er James og West aktuelle i en ny serie sammen. I serien «The Pursuit of Love» skal James spille datteren til 51-åringen.

FORTSATT GIFT: Dominic West og Catherine FitzGerald ga klar beskjed til de oppmøtte fotografene om at skandale-bildene ikke påvirker ekteskapet. Foto: MIKE/ Splash News /NTB
FORTSATT GIFT: Dominic West og Catherine FitzGerald ga klar beskjed til de oppmøtte fotografene om at skandale-bildene ikke påvirker ekteskapet. Foto: MIKE/ Splash News /NTB Vis mer

Wests ekteskap, i likhet med Hammers, har vart i ti år. West og hans kone, Catherine FitzGerald (49), valgte for øvrig å svare på utroskapsanklagene for et par uker siden. Det gjorde de ved å levere ut en håndskrevet lapp og kysse hverandre foran de oppmøtte fotografene utenfor parets hjem i Cippenham i Wiltshire.

SIGNERT: Fotografene fikk denne lappen som var undertegnet begge ektefellene. Foto: Splash News/ NTB
SIGNERT: Fotografene fikk denne lappen som var undertegnet begge ektefellene. Foto: Splash News/ NTB Vis mer

På lappen sto det: «Ekteskapet vårt er sterkt og vi er uten tvil fremdeles sammen. Tusen takk». Begge parter hadde også skrevet under på lappen.

Fant meldinger

Nå spekuleres det på om Lily James kan ha hatt en negativ effekt på Armie Hammers ekteskap. I forkant av bruddet med kona skal Hammer, som nevnt, ha fått private meldinger av en kvinne - undertegnet «Adelaine».

Chambers skal ha funnet disse meldingene, og skal ha følt seg «ødelagt og knust», ifølge Daily Mail.

En kilde forteller til tabloidavisen at James påfallende nok ble referert til som «Adelaine» under innspillingen av «Rebecca». Navnet «Adelaine» skal også ha stått på innspillingstraileren hennes.

James og Hammer skal også ha vært tett på hverandre i innspillingsperioden, selv om James skal ha vært klar over kollegaens kone og familie.

SINGLETOWN: Programmet hvor kjærestepar skal splittes opp og leve som single, har premiere i dag. Og allerede første kveld som singel, blir det action. Reporter: Jonas Hammer. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Hun var ikke diskret. Og han var med på det, ikke noe tvil om det. Hun tok på ham konstant, og ga ham lange og flørtete blikk, forteller kilden om kollegenes oppførsel under filminnspillingen.

I kjølvannet av meldingene skal ekteparet ha prøvd å reparere det ti år lange ekteskapet ved å dra i parterapi. De skal også ha lagt planer om å fornye ekteskapsløftene sine, ifølge Daily Mail.

Forsøket skal imidlertid ha vært mislykket, og tabloidavisen skriver at toppen av kransekaka ble en sensuell melding hun skal ha mottatt av Hammer. Chambers mente at meldingen var feilsendt, og at den egentlig ikke var ment til henne, hevder kilden videre.

Det er ukjent om meldingene kom fra James, men ifølge Daily Mail skal dette ha vært mye av årsaken til skilsmissen.

Lily James' Instagram-konto har for øvrig stått stille siden begynnelsen av oktober, og den ellers aktive Instagram-brukeren har ikke uttalt seg om noen av anklagene. Hammer og Chambers har i skrivende stund heller ikke kommentert saken.

FØRSTE DATE: Lisa og Robin fant tonen på blind date. Så tok det hele en brå vending. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Brøt med kona

I sommer valgte altså Armie Hammer og Elizabeth Chambers å separere seg. Paret hadde vært gift i ti år, og har to barn sammen.

I underkant av to måneder etter at paret hadde feiret ekteskapets tiårsjubileum, delte de den triste nyheten på Instagram.

- 13 år som bestevenner, sjelevenner, partnere og senere foreldre, innledet Hammer innlegget.

Skuespilleren kom ikke inn på årsaken til skilsmissen, men understreket at de skal prioritere sine barn og vennskapet de har seg imellom fremover. I tillegg ba han om privatliv, medfølelse og kjærlighet i den krevende perioden.

LES OGSÅ: - Sammen igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer