Lily James og Armie Hammer:

- Hun tok på ham konstant

Hollywood-stjernen er nok en gang anklaget for å ha kommet vel tett på en gift kollega.

NÆR KONTAKT: Armie Hammer og Lily James spiller et nygift par i den nye Netflix-filmen «Rebecca». Her i en scene fra nevnte film. Foto: Kerry Brown/ Netflix via AP/ NTB
NÆR KONTAKT: Armie Hammer og Lily James spiller et nygift par i den nye Netflix-filmen «Rebecca». Her i en scene fra nevnte film. Foto: Kerry Brown/ Netflix via AP/ NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år kunngjorde skuespilleren Armie Hammer (34) og kona Elizabeth Chambers (38) at de skulle skilles.

En kilde forteller til Daily Mail at ekteskapet skal ha rast sammen etter at Chambers fant private meldinger fra en kvinne ved navn «Adelaine» som skal ha blitt sendt til ektemannen. Det spekuleres nå på om kvinnen som skal ha sendt meldingene er den mye omtalte Hollywood-stjernen Lily James (31).

James og Hammer spiller nå side om side i den ferske Netflix-filmen «Rebecca». I filmen spiller Hollywood-stjernene et nygift par, og det ser nå ut til at intimiteten kan ha fortsatt også etter at kameraene sluttet å rulle.

I innspillingsperioden var Hammer, kjent fra «Call Me by Your nNme» og «The Social Network», gift med Chambers.

Ikke første gang

Det kan nå virke som at den suksessrike 31-åringen har en bestemt smak når det kommer til menn. James var nemlig under press tidligere denne måneden for å ha vært involvert med den gifte skuespilleren Dominic West (51).

Duoen ble avslørt sammen på en tur til Roma, der bildene viser både kyssing og kjærlig omfavnelse mellom de to kollegaene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer