- Hun tok meg med storm

Det norske stjerneparet Pia Tjelta og Mads Ousdal snakker ut om sitt første møte.

LYKKELIGE: Skuespillerparet Mads Ousdal og Pia Tjelta, som også spiller mot hverandre i Eva Sørhaugs ferske dramathriller «90 minutter», har holdt sammen i drøyt fem og et halvt år. «Buddy»-skjønnheten tok Ousdal med storm da de møttes første g Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Skuespillerparet Mads Ousdal og Pia Tjelta, som også spiller mot hverandre i Eva Sørhaugs ferske dramathriller «90 minutter», har holdt sammen i drøyt fem og et halvt år. «Buddy»-skjønnheten tok Ousdal med storm da de møttes første g Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerne Mads Ousdal (41) og Pia Tjelta (35) spiller mot hverandre i den ferske dramathrilleren «90 minutter», noe de også skulle gjøre første gang de møttes.

Året var 2006 og paret, som nå har vært sammen i fem og et halv år, skulle spille mot hverandre i serien «Kodenavn Hunter». Da hadde de aldri møtt hverandre før, og møtet forvandlet livet til begge.
 
- Jeg fant en umiddelbar trygghet hos Mads. Han overveldet meg. Jeg opplevde ham som et veldig sant menneske. Det var en selvfølgelighet over møtet med Mads. Jeg følte jeg hvilte, liksom, forteller Tjelta til VG Helg.

Stjerneparet kan virke som et noe umake par, da Pia er en mer spontan og sosial type enn samboeren. 35-åringen pleier å si at hun fant Mads under en metaforisk presenning, som hun dro ham ut fra.

- Der vi andre føler oss beklemt, er Pia skremmende åpen og ærlig. Hun er veldig spontan. Hun tok meg rett og slett med storm, understreker Ousdal til VG Helg.

«90 minutter», som også skilter med Aksel Hennie og Bjørn Floberg på rollelisten, har norsk kinopremiere fredag 21. september.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kåre Conradi drev moren til vanvidd  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer