Mel B:

- Hun tok kokain foran barna sine

Mel Bs eksmann kommer med tøffe beskyldninger i nye dokumenter.

RUSPROBLEMER: Mel B skal ha sniffet kokain foran sine egne barn, noe eksmannen Stephen Belafonte har forsøkt å sette en stopper for. Her er hun med døtrene Madison og Angel. Foto: NTB scanpix
RUSPROBLEMER: Mel B skal ha sniffet kokain foran sine egne barn, noe eksmannen Stephen Belafonte har forsøkt å sette en stopper for. Her er hun med døtrene Madison og Angel. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Sagaen om skilsmissen mellom tidligere Spice Girls-sanger Melanie «Mel B» Brown (42) og regissør Stephen Belafonte (42) har tatt mange forskjellige vendinger siden mars.

Paret var gift i ti år før de i vår valgte å gå fra hverandre, og flere detaljer fra forholdet deres har i etterkant kommet frem. Hun har blant annet anklaget eksmannen for utroskap, vold og mishandling.

SUPERSUKSESS: Mel B, Geri, Victoria, Emma og Mel C utgjorde den populære jentegruppa Spice Girls, som på 1990-tallet erobret verden med sin dansbare pop. Foto: NTB scanpix
SUPERSUKSESS: Mel B, Geri, Victoria, Emma og Mel C utgjorde den populære jentegruppa Spice Girls, som på 1990-tallet erobret verden med sin dansbare pop. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han har på sin side slått tilbake mot anklagene, men det har hele veien kommet mer lyd fra henne enn fra ham. Nå slår Belanfonte imidlertid hardt tilbake. I nye rettsdokumenter, som Daily Mail har fått tilgang på, kommer han med flere påstander om ekskona.

Rusproblemer

«Den største grunnen til at jeg er bekymret handlet om barnas sikkerhet, og at motparten her hadde laget vaner av å ta kokain og å drikke alkohol», står det.

«For å gjøre ting verre, ble frykten min for barnas beste enda verre da motparten sparket barnepiken, som hadde bodd med oss siden 2010. Jeg vil ikke at motparten her skal bruke narkotika eller drikke alkohol rundt barna, spesielt når det ikke er noen andre i nærheten», heter det blant annet i rettsdokumentene.

SKILLES: Stephen Belafonte og Mel B skilles etter ti års ekteskap. Det har ikke gått diskré for seg. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Stephen Belafonte og Mel B skilles etter ti års ekteskap. Det har ikke gått diskré for seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun skal blant annet ha sniffet kokain foran barna sine Phoenix (18), Angel Iris (10) og Madison (6). Rusvanene skal ha vært et problem for ekteskapet, barnepiken, barna og psykologen hennes.

Belafonte hevder det ble laget en plan på fire punkter, som på sikt skulle hjelpe popstjernen med avhengigheten sin. Her måtte hun ta middelet Vivitrol, som skal forebygge at brukeren havner på kjøret.

Mel B skal også ha sagt ja til å ta flere dopingtester på ukentlig basis, ved at blant annet håret og urinen hennes ble analysert. I dokumentene virker det som Belafonte ønsker å gjøre en endring for ekskona og familien.

Han er blant annet rasende for at han ikke får møte 10 år gamle Angel, fordi han ikke er hennes biologiske far. 10-åringens far er skuespiller Eddie Murphy, og nå får ikke Belafonte møte sin tidligere stedatter.

Angel skal ha omtalt regissøren som «pappa», og bruker det som begrunnelse for hvorfor han burde få møte henne igjen.

Den tidligere Spice Girls-stjernen har foreløpig ikke uttalt seg om Belafontes oppgjør. Daily Mail går imidlertid langt i å antyde at hun fortsatt har rusproblemer, og at hun under MTVs årlige VMA-utdeling blant annet tok seg en skikkelig fest med store mengder alkohol.

PARTYJENTER: Heidi Klum og Mel B festet etter VMA-utdelingen i slutten av august. Foto: NTB scanpix
PARTYJENTER: Heidi Klum og Mel B festet etter VMA-utdelingen i slutten av august. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ble rasende

Det er tydelig at skilsmisseprosessen har gått hardt inn på Brown. Det beviste hun for en hel verden, under en direktesendt utgave av «America's Got Talent». 42-åringen kastet vannglasset sitt på meddommer Simon Cowell (57) etter at han spøkte om bryllupsnatten hennes, ifølge CNN.

Etter at en tryllekunstner hadde hatt tekniske problemer, kom Simon Cowell med en kommentar som satte sinnet i kok hos Mel B.

- Jeg ser for meg at dette er litt som Mel Bs bryllupsnatt. Store forventninger, men dårlig gjennomføring, vitset han.

Mel B synes ikke spøken var like morsom og kastet innholdet i glasset sitt på Simon før hun stormet av scenen.

- Mel B er ute. Dette er direktesending, folkens, sa programleder Tyra Banks (43) fra scenen etter popstjernens exit.

Mel B returnerte til plassen sin etter reklamepausen, men sa til Entertainment Tonight etter sendingen at Simon fikk som fortjent.

- Hvis man sier noe upassende, kommer man til å få noe kastet på seg. På en vennlig måte. Jeg passet på at det ikke var isbiter i glasset, sa hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Ble arrestert etter fyllekule med 29 år gammel skjønnhet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer