FORTSATT PÅ TOPP: Gisele Bündchen har rundet 30 og født to barn, men er fremdeles verdens hotteste supermodell.  Foto:  All Over Press
FORTSATT PÅ TOPP: Gisele Bündchen har rundet 30 og født to barn, men er fremdeles verdens hotteste supermodell. Foto: All Over Press Vis mer

Hun tjener seks ganger mer enn nummer to

Selv etter to fødsler er det ingen som er i nærheten av Gisele Bündchen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Hun har tilbakelagt flere mil på catwalken iført høye hæler, prydet utallige magasinforsider og figurert i et drøss reklamekampanjer.

I snart 20 år har brasilianske Gisele Bündchen (33) vært en av verdens mest berømte supermodeller. Og i syv år på rad har skjønnheten med de lange beina nemlig også vært den best betalte av dem alle.

Ifølge Ifølge det amerikanske finanstidsskriftet Forbes, håvet Leonardo DiCaprios eks-kjæreste (38) inn svimlende 42 millioner dollar i 2012.

Det tilsvarer 250 millioner kroner.

Til sammenligning tjente nummer to på lista, «Victoria's Secret»-engelen Miranda Kerr (30), «bare» 43 millioner kroner i fjor.

Alt tyder på at Bündchen kommer til å beholde sin posisjon i modellbransjen i mange år framover.


Hun er partner i det brasilianske skomerket Grendene, har kosmetikklinjen Sejaa og mange års kontrakt med Pantene, Oral-B, Sky HDTV.

LES OGSÅ: – Det er bra med større pupper 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer