Victoria Beckham:

- Hun tisset på seg selv

Uhellet skal ha skjedd under et tv-intervju.

DUO: I år 2000 reiste de to britiske artistene Victoria Beckham og Dane Bowers Europa rundt for å promotere sitt musikalske samarbeid. Da skal det også ha vært mye fest og moro. Foto: NTB Scanpix
DUO: I år 2000 reiste de to britiske artistene Victoria Beckham og Dane Bowers Europa rundt for å promotere sitt musikalske samarbeid. Da skal det også ha vært mye fest og moro. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På midten av 90-tallet ble Victoria Beckham (46) verdenskjent som popstjerne gjennom jentegruppa Spice Girls. Da jentene valgte å gå hver til sitt i 2000 for å satse på egne prosjekter, innledet «Posh Spice» blant annet et samarbeid med artisten Dane Bowers (40).

I august 2000 ga duoen ut låta «Out Of Your Mind» som raskt klatret på de britiske hitlistene. Imidlertid bød samarbeidet visstnok også på andre ting enn musikalsk profesjonalitet.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Nå hevder Bowers at Beckham hadde et aldri så lite uhell da de reiste sammen rundt i Europa for å promotere singelen. Da de to ble intervjuet av en tv-kanal i Tyskland skal nemlig moteikonet ha tisset på seg.

- Vi snakket med disse tyske folkene som hadde en helt annen humor enn oss. I løpet av intervjuet sa jeg et eller annet som gjorde at hun tisset på seg. Bokstavelig talt i stolen, forteller 40-åringen til The Sun, og legger til:

- Vi måtte stoppe intervjuet slik at hun kunne gå på toalettet og fikse seg.

GODE VENNER: Dane Bowers publiserte en rekke bilder av seg selv og Victoria på sin Instagram-story tidligere denne uken. Foto: Skjermdump fra Instagram
GODE VENNER: Dane Bowers publiserte en rekke bilder av seg selv og Victoria på sin Instagram-story tidligere denne uken. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Bedre til å drikke enn å synge»

Videre sier den tidligere boyband-stjernen, som er ekskjæresten til Katie Price (41), at samarbeidet med Victoria var en fantastisk tid, og at de sjelden opptrådte edru.

- Vi var fullstendig dritings. Jeg tror ikke vi var edru en eneste gang vi stod på scenen sammen. Vi tok tog over hele England til ulike gigs og vi drakk alltid vodka eller champagne, hevder han.

Victoria Beckham var aldri kjent for å ha den beste sangstemmen av jentene i Spice Girls, noe hun selv også skal ha vært klar over.

- Hun pleide å si til meg: «Jeg er ingen Mariah Carey», og det sa jeg meg enig i. Hun var ikke fantastisk, men hun kunne holde en tone. Victoria var mye bedre til å drikke enn å synge, uttaler Bowers til tabloidavisen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Sjalu kjæreste

Samtidig som «Out Of Your Mind»-samarbeidet pågikk datet Dane den tidligere glamourmodellen Katie Price. Og mens han gikk godt overens med Victorias ektemann David Beckham (45), så skal ikke Katie ha vært like begeistret for kjærestens vennskap med popstjernen.

Ifølge ham hatet Katie at han jobbet med Victoria, fordi hun trodde det var noe mellom dem. Dermed lagde hun mange problemer for ham, hevder Dane overfor The Sun.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

Selv var ikke 40-åringen fornøyd med Prices jobb som glamourmodell, noe som til slutt resulterte i brudd mellom dem.

Ifølge Dane fikk han Katie til å slutte med å stille toppløs som modell, men den endringen viste seg å bli kortvarig. Mens han var på turné med Victoria Beckham skal kjæresten ha blitt så sjalu at hun stilte toppløs under en kalender-shoot, bare for å vekke en reaksjon hos ham. Det ble slutten på forholdet, sier han i The Sun-intervjuet.

I skrivende stund har ikke Beckham kommentert uttalelsene fra Bowers, og det spørs nok om de har et like tett forhold i dag. Han følger henne i hvert fall på Instagram, men per nå følger hun ham ikke tilbake.

TAKKET NEI: I år hadde 90-tallsgruppa «Spice Girls» en gjenforeningsturné, men én av jentene valgte å utebli. Nå forklarer hun hvorfor. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Designer med underskudd

Etter samarbeidet med Dane Bowers slapp Victoria Beckham sitt første - og hittil eneste - soloalbum. «Victoria Beckham» ble lansert i oktober 2001 og hadde to singler, men ble ingen stor suksess.

De senere årene har Beckham satset på et ganske annet kreativt yrke enn det å være artist. Hun har etablert seg som motedesigner, med egne visninger under blant annet moteukene i New York og London, og hun har kledd opp flere andre stjerner.

Imidlertid går ikke motebedriften med overskudd - i alle fall ikke foreløpig.

I november meldte Sky News at 46-åringens klesmerke går med et dundrende underskudd, og at selskapet ikke har gått i pluss siden det ble grunnlagt i 2008.

IRRITERT: Victoria Beckham fikk tilsynelatende Mary-Kate og Ashley Olsen til å forlate den røde løperen i full fart. Vis mer

Kanalen meldte videre at Beckhams moteimperium hadde et underskudd på hele 12,3 millioner britiske pund i 2018, på grunn av svakere etterspørsel etter Beckhams luksuriøse klær.

I en uttalelse fra selskapet til Beckham, «Victoria Beckham Limited», kom det fram at selskapet forventet at virksomheten skulle bli lønnsom i løpet av fjerde kvartal, og at de hadde en større ordre i 2020. Imidlertid har den pågående coronapandemien ført med seg en stor økonomisk krise, så det gjenstår å se hvordan selskapets økonomi faktisk ser ut ved utgangen av året.

LES OGSÅ: Victoria Beckham: - Jeg er ingen supermodell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer