Hun tier - men disse bildene taler for seg selv

Reese Witherspoon smilte fra øre til øre, men munnen er fortsatt lukket.

GODT HUMØR: Witherspoon var i godt humør da hun tirsdag var i Brentwood. Magen ser bare ut til å vokse. Foto: All Over Press
GODT HUMØR: Witherspoon var i godt humør da hun tirsdag var i Brentwood. Magen ser bare ut til å vokse. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Reese Witherspoon (36) har ennå ikke bekreftet at hun er gravid, men magen hennes stod for snakkingen da skuespillernen hadde med seg barna Deacon (8) og Ava (12) i kirken 1. påskedag.

Ikledd en kort rosa kjole viste skuespillerstjernen seg fram i solen i Los Angeles. Nå spekulerer mediene i hvor lenge 36-åringen kommer til å holde munnen lukket, for svært mange medier skriver at graviditeten er fullstendig åpenbar.

«Adjektivet blomstrende var for en gangs skyld veldig passende», skriver Daily Mail om antrekket.


Ryktene sier at skuespilleren snart er fire måneder på vei, og om de skulle vise seg å være sanne, blir dette Witherspoon og mannen Jim Toth sitt første barn sammen. Skuespillerens to tidligere barn fikk hun i løpet av ekteskapet med Ryan Phillippe.

- Før Jim møtte Reese, var han ikke sikker på om han ønsket seg barn. Men etter at han har vært mye sammen med barna hennes, har han forstått hva det handler om, sa en kilde nylig til Us Magazine.


Også tirsdag viste Witherspoon seg ute for fotografene, da hun hadde på seg en løs, lilla kjole i Brentwood. Og magen ser bare ut til å vokse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er magen alle snakker om